Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за пилешки гулаш е почистването на лука и картофите и тяхното нарязване.
Отворете Маги сочно пиле паприка и извадете плика от горната част на пакета. Поставете в него пилешките бутчета, картофите и лука. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Завържете плика. Поставете в тава.
Печете в предварително затоплена фурна на 200 градуса, на горен и долен реотан за 50 минути. Поставете тавата в долната част на фурната, плика не трябва да допира реотаните и страните на фурната. След 50 минути имате Пилешки гулаш. Внимавайте като отваряте пакета, защото ще има доста пара с висока температура. Сервирайте веднага. Поръсете със ситно накълцан магданоз.