Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Пилешки гулаш
Пилешки гулаш

Пилешки гулаш

(0)
60 Мин.
Лесна
Купи сега
Гулаш се приготвя не чак толкова трудно, важно е да се готви бавно, но и това вече не е проблем, защото съвременната кухня има решение и за забързаните хора, които обичат гулаш. Често може да срещнете Гулаш с пилешко месо рецепта, дори има и рецепта за свински гулаш, а на места се намира и разновидност на унгарския гулаш познат и като полски гулаш. Истината е, че всяка държава приготвя своя вид гулаш според предпочитаните продукти и месо.
Купи сега

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
пилешки бутчета
300  г
картофи
1  глава
лук
400  мл
вода
1 
MAGGI® Идея за Сочно пиле Паприка 28г
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
10.8 g
Енергия
286.8 kcal
Мазнини
17.8 g
Протеин
20.3 g
Информация на порция

Указания

60 Мин.
  • Подготовка на зеленчуците.

    5 Мин.
    Първата стъпка от рецептата за пилешки гулаш е почистването на лука и картофите и тяхното нарязване.
  • Поставете съставките в плика.

    5 Мин.
    Отворете Маги сочно пиле паприка и извадете плика от горната част на пакета. Поставете в него пилешките бутчета, картофите и лука. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Завържете плика. Поставете в тава.
  • Печете.

    50 Мин.
    Печете в предварително затоплена фурна на 200 градуса, на горен и долен реотан за 50 минути. Поставете тавата в долната част на фурната, плика не трябва да допира реотаните и страните на фурната. След 50 минути имате Пилешки гулаш. Внимавайте като отваряте пакета, защото ще има доста пара с висока температура. Сервирайте веднага. Поръсете със ситно накълцан магданоз.
Пилешки гулаш

Подготовка на зеленчуците. 3

Първата стъпка от рецептата за пилешки гулаш е почистването на лука и картофите и тяхното нарязване.

Пилешки гулаш

Поставете съставките в плика. 3

Отворете Маги сочно пиле паприка и извадете плика от горната част на пакета. Поставете в него пилешките бутчета, картофите и лука. Изсипете подправките в плика. Добавете водата. Завържете плика. Поставете в тава.

Пилешки гулаш

Печете. 3

Печете в предварително затоплена фурна на 200 градуса, на горен и долен реотан за 50 минути. Поставете тавата в долната част на фурната, плика не трябва да допира реотаните и страните на фурната. След 50 минути имате Пилешки гулаш. Внимавайте като отваряте пакета, защото ще има доста пара с висока температура. Сервирайте веднага. Поръсете със ситно накълцан магданоз.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
1 + 0 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Под 300 калории
  • Обяд
  • друг
  • къри
  • купа
  • Пиле
  • вечеря
  • Вечеря
  • Делник
  • Картофи
  • Ниско сол
  • остатъци
  • Втори курс
  • От фурната
  • Бавно варени
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • лак за кухнята
  • Домашни птици
  • Унгарска кухня
  • Световна кухня
  • Нискобюджетни
  • Без свинско месо
  • Готвене в саксия
  • Европейска кухня
  • Порция зеленчуци/плодове
  • Източник на протеини
  • Високо съдържание на протеини

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Пилешки пържоли в зелев лист

    Пилешки пържоли в зелев лист

    80 Мин. Лесна
  • Пълнени пилешки гърди на фурна

    Пълнени пилешки гърди на фурна

    50 Мин. Лесна
  • Яхния с пилешки сърца и грах

    Яхния с пилешки сърца и грах

    35 Мин. Лесна
  • Пилешки бутчета в гъбен сос

    Пилешки бутчета в гъбен сос

    70 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта