Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Разтворете MAGGI® Малки тайни Пържоли в гъбен сос според описанието на опаковката. В блендер смелете фино магданоза, чесъна и зехтина. Посолете на вкус.
Стъпка 3
50 Мин.
Овкусете бутчетата със сол, черен пипер и червен пипер. Запържете ги до златисто в олио. След това намалете огъня и гответе под капак около 40 минути. Ако е нужно, добавете малко вода.
Стъпка 4
10 Мин.
Извадете месото в чиния. В мазнината от пърженето сипете MAGGI® Малки тайни и гответе 5 минути на тих огън. Добавете бутчетата отново, за да се задуши яденето за още няколко минути и сервирайте ястието полято с магданозения сос.
Стъпка 1
3
Разтворете MAGGI® Малки тайни Пържоли в гъбен сос според описанието на опаковката. В блендер смелете фино магданоза, чесъна и зехтина. Посолете на вкус.
Стъпка 3
3
Овкусете бутчетата със сол, черен пипер и червен пипер. Запържете ги до златисто в олио. След това намалете огъня и гответе под капак около 40 минути. Ако е нужно, добавете малко вода.
Стъпка 4
3
Извадете месото в чиния. В мазнината от пърженето сипете MAGGI® Малки тайни и гответе 5 минути на тих огън. Добавете бутчетата отново, за да се задуши яденето за още няколко минути и сервирайте ястието полято с магданозения сос.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук