.

От какво са направени продуктите на MAGGI?

Продуктите на MAGGI са направени от качествени съставки от цял свят, които варират в различните продукти. Най-точния списък със съставките можете да прочетете върху опаковката на всеки отделен продукт.

.

Алергичен съм към мляко/глутен/яйца/соя/ядки. Кои продукти на MAGGI са подходящи за мен?

Точния състав на всеки наш продукт е отбелязан върху опаковката му. В този списък всички алергени (включително глутен, мляко, яйца) са маркирани по видим начин. Спазваме стриктно Регулация 1169/2011 на ЕС и изписваме имената на тези субстанции по начин, който дава възмъжност да бъдат отличени ясно от останалите - чрез големина, вид на шрифта или различен цвят.

.

Съдържат ли глутен продуктите на MAGGI?

Изчерпателен списък на съставките на всеки продукт можете да откриете върху неговата опаковка. В него всички алергени (включително съдържащите глутен) са маркирани по видим начин (с по-плътен шриф или подчертани).

.

Съдържат ли продуктите на MAGGI ГМО?

Не, нито един от нашите продукти не съдържа генно-модифицирани организми (ГМО).

.

Колко сол съдържат продуктите на MAGGI?

Моля, проверете информацията за хранителните стойности, отбелязани върху опаковката на всеки продукт.

.

Кои продукти на MAGGI мога да намеря в България?

Моля, проверете пълния списък на нашите продукти в България тук.

.

Защо в България не мога да намеря продукти на MAGGI, които са налични на други пазари?

Нашите продукти са различни на всеки пазар. И това е важна част от философията ни! Ние уважаваме различните вкусове във всяка страна и се стремим да предлагаме на всеки пазар уникални продукти, съобразени със специфичния местен вкус.

.

Къде мога да купя продукти на MAGGI?

Продуктите на MAGGI можете да намерите във всички големи вериги хранителни магазини, както и в по-малките, независими магазинчета. Ако не можете да намерите продукта, който търсите, можете да се свържите с нашия отдел Обклужване на клиенти тук.

.

В купената от мен опаковка липсва пакетче сос. Какво да направя?

Съжаляваме да го чуем. Моля, свържете се с нашия екип Обслужване на клиенти тук. Подобни случаи най-често се дължат на технически причини. Нашите служители усилено работят по мерки за отстраняването на подобни случаи.

.

Нужно ли е да съхранявам продуктите на MAGGI в хладилник?

Нашите продукти могат да се съхраняват на стайна температура. Но все пак за запазване на оптималното им качество препоръчваме това да става на хладно, тъмно и сухо място. Прочетете указанията на Вашата опаковка, за да сте сигурни, че продуктът не изисква специални условия на съхранение. След приготвяне на продукта, съхранявайте в хладилник. Не можем да препоръчаме оптимално време, тъй като всеки хладилник или фризер поддържа различна температура.

.

Каква е трайността на продуктите на MAGGI?

Срока на годност е отбелязан на всяка от опаковките на нашите продукти.

.

Мога ли да приготвя рецептите на MAGGI в микровълнова печка?

Приготвянето на месо в микровълнова фурна не гарантина равномерно изпичане на месото. Тъй като не искаме да подлагаме на риск здравето на клиентите си, не препоръчваме този вариант. По-добрият вариант е да използвате обикновена печка или фурна, както и уред за бавно готвене. Специфичните препоръки за готвене сме отбелязали във всяка рецепта.

.

Къде мога да намеря рецепти за продуктите на MAGGI?

Моля, разгледайте нашата секция Рецепти тук. Със сигурност ще откриете вдъхновение за следващото си ястие, приготвено с MAGGI.

Ако имате други въпроси, моля, използвайте контактната ни форма. Ще се радваме за отговорим на всеки Ваш въпрос.