Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Свинско със зелен лук

(0)
30Мин.
Лесна
Свинско със зелен лук е ястие, което може да приготвите за няколко минути набързо след работа. Буквално за няколко минути ще имате вкусно ястие със свински врат. Това свинско със зелен лук е чудесно пролетно ястие, с което може да направите седмичното си меню свежо и вкусно. Благодарим за рецептата на нашия любим домашен готвач Теодора Титова. Заедно с Теди всеки ден доказваме, че готвенето у дома е достъпно и изненадващо лесно удоволствие. Още нейни вдъхновяващи рецепти ще откриете в блога й „Домашни вкусотии“.

Съставки

-
3 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500  г
свински врат
20  мл
зехтин
3  връзки
зелен лук

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
304.44 kcal
Мазнини
16.21 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

30 Мин.
Мариновайте месото.
5 Мин.
Първата стъпка от рецептата за свински врат със зелен лук е мариноването на свинското месо. Нарязаните пържоли или месо се мариноват като се смеси MAGGI® Щипка Вкус за свинско месо със олио или зехтин. Свинско със зелен лук
Оставете го да почине.
10 Мин.
Разбъркайте добре сместа от подправки и мазнина. Намажете много добре и от двете страни свинското месо. Оставете да си почине няколко минути. (По препоръка от подправката времето е 30 минути.) Свинско със зелен лук
Запечете месото на тиган.
5 Мин.
През това време почистете и нарежете лука. Вземете тиган и поставете пържолите от свински врат. Сложете смело марината към тях, не я оставяйте, а я използвайте. Запечете месото за около 5 минути от страна. Свинско със зелен лук
Задушете и лука и сервирайте топло.
5 Мин.
Извадете свинското месо от тигана и сложете зеления лук. Задушете го за около 5 минути или докато омекне. Върнете пържолите в тигана и спрете котлона. Оставете така няколко минути. Поднесете свинско със зелен лук топло. Свинско със зелен лук
Свинско със зелен лук

Мариновайте месото. 4

Първата стъпка от рецептата за свински врат със зелен лук е мариноването на свинското месо. Нарязаните пържоли или месо се мариноват като се смеси MAGGI® Щипка Вкус за свинско месо със олио или зехтин.

Свинско със зелен лук

Оставете го да почине. 4

Разбъркайте добре сместа от подправки и мазнина. Намажете много добре и от двете страни свинското месо. Оставете да си почине няколко минути. (По препоръка от подправката времето е 30 минути.)

Свинско със зелен лук

Запечете месото на тиган. 4

През това време почистете и нарежете лука. Вземете тиган и поставете пържолите от свински врат. Сложете смело марината към тях, не я оставяйте, а я използвайте. Запечете месото за около 5 минути от страна.

Свинско със зелен лук

Задушете и лука и сервирайте топло. 4

Извадете свинското месо от тигана и сложете зеления лук. Задушете го за около 5 минути или докато омекне. Върнете пържолите в тигана и спрете котлона. Оставете така няколко минути. Поднесете свинско със зелен лук топло.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha