Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Свинско със сини сливи

Свинско със сини сливи

(0)
35 Мин.
Лесна
Купи сега
Неусетно сякаш дойде и моментът когато от свежите плодове и зеленчуци, преминаваме към сушените плодове и зеленчуци. Комбинирането на сушени плодове с месо е новата ми страст в кухнята. Обожавам да хвърлям фокус на бързите рецепти за вечеря, които хем са познати, хем има и нещо различно, което прави вечерята специална. Така специална ще е и днешната рецепта за свинско със сини сливи, праз и гъби. Бърза вечеря със свинско месо, която включва в себе си сезонни продукти и много, много вкусове, а в същото време ви трябват 3-4 продукта. Използвам няколко гъби печурки, една глава праз лук и 150 грама сушени сини сливи. Сосчето, приятели, се получи от една любима моя съставка, а именно MAGGI® Телешки течен бульон и малко вино. На финала, ястието поднасям с накълцани стръкчета розмарин и кора от лимон. Свежестта на лимона и ароматът на розмарина, дават на ястието неповторим вкус. Продължавам с рецептатата, а вие тествайте още днес!
Купи сега

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  г
свински врат
4 
гъби печурки
1  глава
праз лук
150  г
сушени сини сливи
200  мл
вино
2  с.л.
MAGGI® Течен бульон Телешки 160g
20  мл
олио
1  щипка
кимион
1  щипка
черен пипер
3  стръкa
розмарин
1 
лимон
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
31.9 g
Енергия
427.4 kcal
Мазнини
15 g
Протеин
34.1 g
Информация на порция

Указания

35 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Първата стъпка от рецептата е приготвянето на продуктите. Нарежете на жулиени свинския врат. Нарежете праза на колелца. Нарежете гъбите. Свинско със сини сливи
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Сложете мазнината в подходящ тиган. Когато се сгорещи задушете за кратко гъбите и праза. Добавете месото. Сложете сините сливи и телешкия бульон. Гответе около 5 минути. Свинско със сини сливи
  • Стъпка 3

    20 Мин.
    Изсипете виното. Подправете с подправките. Разбъркайте добре и сложете капак, за да се задуши. Гответе 20 минути или до готовност на месото. При мен се сготвих до идеално крехко месо за 20 минути. Свинско със сини сливи
  • Стъпка 4

    5 Мин.
    Поднесете готовото свинско със сини сливи с резен лимон, накълцан розмарин и настъргана кора на лимон. Комбинация, която си струва да бъде опитана, просто защото щастието е домашно приготвено! Свинско със сини сливи
Свинско със сини сливи

Стъпка 1 4

Първата стъпка от рецептата е приготвянето на продуктите. Нарежете на жулиени свинския врат. Нарежете праза на колелца. Нарежете гъбите.

Свинско със сини сливи

Стъпка 2 4

Сложете мазнината в подходящ тиган. Когато се сгорещи задушете за кратко гъбите и праза. Добавете месото. Сложете сините сливи и телешкия бульон. Гответе около 5 минути.

Свинско със сини сливи

Стъпка 3 4

Изсипете виното. Подправете с подправките. Разбъркайте добре и сложете капак, за да се задуши. Гответе 20 минути или до готовност на месото. При мен се сготвих до идеално крехко месо за 20 минути.

Свинско със сини сливи

Стъпка 4 4

Поднесете готовото свинско със сини сливи с резен лимон, накълцан розмарин и настъргана кора на лимон. Комбинация, която си струва да бъде опитана, просто защото щастието е домашно приготвено!

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
4 + 7 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • друг
  • Есен
  • друг
  • гъби
  • С месо
  • Вечеря
  • Делник
  • Свинско
  • Приятели
  • Ниско сол
  • От тигана
  • Топ ястие
  • Местна кухня
  • Печени ястия
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Нискобюджетни
  • Готвене в саксия
  • Следобедно ястие
  • Европейска кухня
  • Романтична среща
  • Комплект за хранене
  • Източник на протеини
  • Високо съдържание на протеини
  • Braising

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Бохча с пилешко и свинско месо

    Бохча с пилешко и свинско месо

    45 Мин. Лесна
  • Гулаш със свинско месо

    Гулаш със свинско месо

    90 Мин. Лесна
  • Свинско със зелен лук

    Свинско със зелен лук

    30 Мин. Лесна
  • Празнично свинско печено

    Празнично свинско печено

    55 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта