Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Празнично свинско печено
Празнично свинско печено

Празнично свинско печено

(0)
55 Мин.
Лесна
Купи сега
Спокойно може да направите това печено свинско за Коледа или друг празник. Предлагам ви да да си приготвите това ястие със сочно и вкусно печено свинско, което може да се нарече и празнично печено три в едно. Три в едно е защото свинското филе е нарязано и напълнено с гъби, лук и е сготвено в богат сос.
Купи сега

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
800  г
свинско филе
3 
гъби печурки
2  резенa
лук
250  мл
вода
1 
MAGGI Малки тайни Сочни пържолки 44g
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
1.3 g
Енергия
224.9 kcal
Мазнини
4.4 g
Протеин
42.5 g
Информация на порция

Указания

55 Мин.
  • Нарежете месото на пържоли.

    10 Мин.
    Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор. Аз използвах рибица. Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му. Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също. Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.
  • Отворете MAGGI® Малки тайни за Сочни пържолки.

    5 Мин.
    Извадете плика за печене и поставете месото вътре. Поръсете месото с подправката. Нека от нея има и отворте с гъби и лук. Добавете водата в плика. Затворете плика с лентичката, която е към него. Разклатете добре плика. Поставете го в тавичка. Предварително затоплете фурната на 200 градуса.
  • Печете около 40 минути до час.

    45 Мин.
    Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно. Ето ги и сочното свинско месо. Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство. Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.
Празнично свинско печено

Нарежете месото на пържоли. 3

Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор. Аз използвах рибица. Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му. Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също. Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.

Празнично свинско печено

Отворете MAGGI® Малки тайни за Сочни пържолки. 3

Извадете плика за печене и поставете месото вътре. Поръсете месото с подправката. Нека от нея има и отворте с гъби и лук. Добавете водата в плика. Затворете плика с лентичката, която е към него. Разклатете добре плика. Поставете го в тавичка. Предварително затоплете фурната на 200 градуса.

Празнично свинско печено

Печете около 40 минути до час. 3

Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно. Ето ги и сочното свинско месо. Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство. Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
4 + 1 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Сос / Гратин
  • Под 300 калории
  • Зима
  • гъби
  • Кето-приятелски
  • С месо
  • Вечеря
  • Уикенд
  • Коледа
  • печене
  • Свинско
  • Ниско сол
  • Топ ястие
  • От фурната
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Празнично меню
  • Балканска кухня
  • Източник на протеини
  • Ниско съдържание на захар
  • Високо съдържание на протеини
  • Authencity
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта