Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от нашата рецепта за гулаш със свинско месо и подготвянето на продуктите. Нарежете месото на кубчета. Лука се реже на ситно, както и останалите зеленчуци.
Вземете тенджера подходяща за ястието. Добавете олиото и в него задушете до омекване лука. Сложете двата вида червен пипер. Запържете за около минута. Добавете около 200 мл вода.
Идва ред на супената лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука. Разбъркайте добре.
В тенджерата сложете свинското месо. Разбъркайте го и гответе две минути.
Към продуктите в тенджерата се слагат червената чушка, лютата чушка, целината, чесъна и обеления домат. Разбъркваме, за да смесим добре продуктите. Изсипваме водата и оставяме да се вари около 40 минути.
След това време към гулаша добавяме моркова и картофите. Варим до омекването на картофа и моркова. Поръсваме готовия гулаш със свинско месо с нарязан на ситно магданоз. Приятели, ето че нашата рецепта за гулаш със свинско месо е изпълнена успешно и вкусно. Поднесете ястието топло, с много любов и усмивка. От етапите на рецептата за гулаш стана ясно, че техниката на приготвяне е по-различна от тази, с която правим яхния например.