Ризото със сос Болонезе
Лесна
Едно впечатляващо кулинарно творение - ризото Болонезе.
350 г
свинско филе
200 г
ориз
1 глава
лук
1 скилидка
чесън
1 с.л.
зехтин
20 г
кашкавал
10 г
босилек
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
Стъпка 1
5 Мин.
Нарежете на ситно лук и чесън, а месото - на кубчета. Разтворете MAGGI® Малки тайни за спагети Болонезе в дълбока купа според указанието на опаковката и разбъркайте добре.
Стъпка 2
10 Мин.
Зехтинът се сгорещява в тиган и след малко се добавят нарязаните лук и чесън. След малко се добавя месото и се задушава за няколко минути.
Стъпка 3
5 Мин.
После прибавете ориза и разбъркайте отново. След като се добави и фиксът, гответе до готовност на ориза.
Стъпка 4
3 Мин.
Поднесете порцията ризото с кашкавал или пармезан и стрък босилек.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0