Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Ризото с четири сирена

Ризото с четири сирена

(0)
55Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Вкусно и свежо ризото със сос Четири сирена.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  г
ориз
1 
MAGGI® Идея за Пиле 4 сирена 32г
200  г
пилешко месо
1  глава
лук
20  г
масло
2  с.л.
олио
4 
печурки
40  г
пармезан
1  щипка
сол
1  щипка
черен пипер
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
412.15 kcal
Въглехидрати
42.39 g
Мазнини
19.44 g
Информация на порция

Указания

55 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Разтворете MAGGI® Малки тайни Пиле 4 Сирена в 400 мл вода. Нарежете лука на ситно, месото - на кубчета, а гъбите - на филийки.
  • Стъпка 2

    40 Мин.
    Запържете лука в двата вида мазнина, докато стане прозрачен. Прибавете месото и гъбите и ги запържете за 2-3 минути. Добавете ориза и бъркайки непрекъснато, налейте фикса на малки части. След като се абсорбира напълно от ориза, долейте още 400 мл вода. Гответе на слаб огън около 30 минути. Към края прибавете пармезана.
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Сервирайте ризотото топло, поръсено с допълнително пармезан и овкусено с черен пипер и сол.
Ризото с четири сирена

Стъпка 1 3

Стъпка 1

Разтворете MAGGI® Малки тайни Пиле 4 Сирена в 400 мл вода. Нарежете лука на ситно, месото - на кубчета, а гъбите - на филийки.

Ризото с четири сирена

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2

Запържете лука в двата вида мазнина, докато стане прозрачен. Прибавете месото и гъбите и ги запържете за 2-3 минути. Добавете ориза и бъркайки непрекъснато, налейте фикса на малки части. След като се абсорбира напълно от ориза, долейте още 400 мл вода. Гответе на слаб огън около 30 минути. Към края прибавете пармезана.

Ризото с четири сирена

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3

Сервирайте ризотото топло, поръсено с допълнително пармезан и овкусено с черен пипер и сол.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
14 + 3 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Лесно
  • Вечеря
  • Семейство
  • Основно ястие
  • Италианска кухня
  • Комплект за хранене

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Лучена яхния със свинско

    Лучена яхния със свинско

    65 Мин. Лесна
  • Свинско със зеленчуци на тиган

    Свинско със зеленчуци на тиган

    50 Мин. Лесна
  • Пиле жулиен със сос огретен

    Пиле жулиен със сос огретен

    25 Мин. Лесна
  • Ризото със сос Болонезе

    Ризото със сос Болонезе

    25 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта