Ризото с четири сирена
55Мин.
Лесна
Вкусно и свежо ризото със сос Четири сирена.
200 г
ориз
200 г
пилешко месо
1 глава
лук
20 г
масло
2 с.л.
олио
4
печурки
40 г
пармезан
1 щипка
сол
1 щипка
черен пипер
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
55 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни Пиле 4 Сирена в 400 мл вода. Нарежете лука на ситно, месото - на кубчета, а гъбите - на филийки.
Стъпка 2
40 Мин.
Запържете лука в двата вида мазнина, докато стане прозрачен. Прибавете месото и гъбите и ги запържете за 2-3 минути. Добавете ориза и бъркайки непрекъснато, налейте фикса на малки части. След като се абсорбира напълно от ориза, долейте още 400 мл вода. Гответе на слаб огън около 30 минути. Към края прибавете пармезана.
Стъпка 3
5 Мин.
Сервирайте ризотото топло, поръсено с допълнително пармезан и овкусено с черен пипер и сол.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0