Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Свинско със зелен лук

Свинско със зелен лук

(0)
30 Мин.
Лесна
Купи сега
Свинско със зелен лук е ястие, което може да приготвите за няколко минути набързо след работа. Буквално за няколко минути ще имате вкусно ястие със свински врат. Това свинско със зелен лук е чудесно пролетно ястие, с което може да направите седмичното си меню свежо и вкусно. Благодарим за рецептата на нашия любим домашен готвач Теодора Титова. Заедно с Теди всеки ден доказваме, че готвенето у дома е достъпно и изненадващо лесно удоволствие. Още нейни вдъхновяващи рецепти ще откриете в блога й „Домашни вкусотии“.
Купи сега

Съставки

3 порции

Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  г
свински врат
10  г
MAGGI® Щипка Вкус Подправка за 1кг свинско месо 20г
20  мл
зехтин
3  връзки
зелен лук
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
304.4 kcal
Мазнини
16.2 g
Информация на порция

Указания

30 Мин.
  • Мариновайте месото.

    5 Мин.
    Първата стъпка от рецептата за свински врат със зелен лук е мариноването на свинското месо. Нарязаните пържоли или месо се мариноват като се смеси MAGGI® Щипка Вкус за свинско месо със олио или зехтин. Свинско със зелен лук
  • Оставете го да почине.

    10 Мин.
    Разбъркайте добре сместа от подправки и мазнина. Намажете много добре и от двете страни свинското месо. Оставете да си почине няколко минути. (По препоръка от подправката времето е 30 минути.) Свинско със зелен лук
  • Запечете месото на тиган.

    5 Мин.
    През това време почистете и нарежете лука. Вземете тиган и поставете пържолите от свински врат. Сложете смело марината към тях, не я оставяйте, а я използвайте. Запечете месото за около 5 минути от страна. Свинско със зелен лук
  • Задушете и лука и сервирайте топло.

    5 Мин.
    Извадете свинското месо от тигана и сложете зеления лук. Задушете го за около 5 минути или докато омекне. Върнете пържолите в тигана и спрете котлона. Оставете така няколко минути. Поднесете свинско със зелен лук топло. Свинско със зелен лук
Свинско със зелен лук

Мариновайте месото. 4

Първата стъпка от рецептата за свински врат със зелен лук е мариноването на свинското месо. Нарязаните пържоли или месо се мариноват като се смеси MAGGI® Щипка Вкус за свинско месо със олио или зехтин.

Свинско със зелен лук

Оставете го да почине. 4

Разбъркайте добре сместа от подправки и мазнина. Намажете много добре и от двете страни свинското месо. Оставете да си почине няколко минути. (По препоръка от подправката времето е 30 минути.)

Свинско със зелен лук

Запечете месото на тиган. 4

През това време почистете и нарежете лука. Вземете тиган и поставете пържолите от свински врат. Сложете смело марината към тях, не я оставяйте, а я използвайте. Запечете месото за около 5 минути от страна.

Свинско със зелен лук

Задушете и лука и сервирайте топло. 4

Извадете свинското месо от тигана и сложете зеления лук. Задушете го за около 5 минути или докато омекне. Върнете пържолите в тигана и спрете котлона. Оставете така няколко минути. Поднесете свинско със зелен лук топло.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
2 + 10 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • друг
  • друг
  • Брънч
  • С месо
  • вечеря
  • Вечеря
  • входящ
  • Делник
  • Пролет
  • Свинско
  • Приятели
  • От тигана
  • Втори курс
  • Зеленчуци
  • Местна кухня
  • Печени ястия
  • Бавно варени
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Световна кухня
  • Нискобюджетни
  • Европейска кухня
  • Кутия за обяд за възрастни
  • Ниско съдържание на захар

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Бохча с пилешко и свинско месо

    Бохча с пилешко и свинско месо

    45 Мин. Лесна
  • Гулаш със свинско месо

    Гулаш със свинско месо

    90 Мин. Лесна
  • Свинско със сини сливи

    Свинско със сини сливи

    35 Мин. Лесна
  • Празнично свинско печено

    Празнично свинско печено

    55 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта