Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1. Пай от ригатони и бешамел
Изненадайте гостите си с тази великолепна паста, поднесена под формата на торта. Изпълнението не е сложно, затова пък всички ще са впечатлени! Вижте рецептата тук.

2. Тако лазаня
Чушки, какао, канела, кимион, чесън, чили, черен пипер... подправките са тези, които правят тази рецепта наистина специална. Вижте я тук.


3. Бургер Mac & Cheese
Гостите ви обожават бургери, но може би е време да разнообразите класическата си рецепта. Какво ще кажете за бургери от паста? Всъщност не е сложно, но пък е ефектно. Може да ви стане даже навик. Вижте рецептата ни тук.


4. Паста с тиквички
Много хора не могат да си представят пастата без месо. Със сигурност ще размислят обаче, когато опитат рецептата ни с пролетни зеленчуци. Вижте я и вие.


5. Лазаня с патладжан
Нашето предложение за вегетарианци, които искат да добавят малко протеини в менюто си. Лазаня с кремообразна плънка от патладжан - вкусна и хранителна, без никакво месо. Вижте рецептата тук. 


6. Лазаня "Карбонара"
В тази рецепта редуваме апетитен сос "Карбонара" с бекон, гъбки и моцареля. Сочно, изкусително, лесно. Вижте как да приготвите. 


7. Огретен с пене и сьомга
Ако обичате морски деликатеси, това е вашата рецепта! Ще я приготвите за по-малко от час. И поне един гост със сигурност ще пита за рецептата. Ето я.


8. Фетучини с пиле и броколи
Комбинацията паста и броколи е призната класика. Ако добавите чедър и сметана, вече разполагате с истински кулинарен шедьовър - засищащ, но и много вкусен. Вижте как да забъркате тук.
 

9. Талятели с маслинова паста
Една от най-лесните рецепти, която ще ви отнеме по-малко от 30 минути, но ще добави в менюто ви приятна средиземноморска нотка. Вижте я тук.
 

10. Паста с магданоз и домати
Всички сме чели и чували колко полезен е магданозът. Но малко от нас имат идея как да сготвят нещо вкусничко с магданоз. Ето една идея от нас.