Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Лазаня "Карбонара"

0
44 Мин.
Средно трудна
Класическа рецепта за ценители.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

200 г
печурки
200 г
бекон
120 г
моцарела
300 мл
прясно мляко
1 опаковка
MAGGI® Малки тайни® Спагети Карбонара
20 г
кашкавал
3 клонки
свеж магданоз

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
408.61 kcal
протеин
19.82 g
Въглехидрати
10.79 g
Мазнини
31.94 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

44 Мин.
Стъпка 1
2 Мин.
MAGGI® Малки Тайни за спагети Карбонара се разтваря в прясно мляко според указанията на опаковката. Разбъркайте добре.
Стъпка 2
40 Мин.
Подходяща тава се намазва с олио или зехтин, а корите се поставят на дъното. След това разположете ситно нарязан бекон, гъби и резен моцарела. Залейте с малко MAGGI® Малки тайни с помощта на черпак. Следва нова кора, бекон, гъби и моцарела и отново фикс. Повтаряте действието, докато имате кори, на финала се полива отново с MAGGI® и се завършва с моцарела и кашкавал. Лазанята се пече във фурна на 200 градуса около 20-30 минути.
Стъпка 3
2 Мин.
Накрая може да я поръсите ястието със ситно накълцан магданоз.
Лазаня "Карбонара"

Стъпка 1 3

MAGGI® Малки Тайни за спагети Карбонара се разтваря в прясно мляко според указанията на опаковката. Разбъркайте добре.

Лазаня "Карбонара"

Стъпка 2 3

Подходяща тава се намазва с олио или зехтин, а корите се поставят на дъното. След това разположете ситно нарязан бекон, гъби и резен моцарела. Залейте с малко MAGGI® Малки тайни с помощта на черпак. Следва нова кора, бекон, гъби и моцарела и отново фикс. Повтаряте действието, докато имате кори, на финала се полива отново с MAGGI® и се завършва с моцарела и кашкавал. Лазанята се пече във фурна на 200 градуса около 20-30 минути.

Лазаня "Карбонара"

Стъпка 3 3

Накрая може да я поръсите ястието със ситно накълцан магданоз.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име