Това ястие е оптимизирано за 8 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Ваниловият крем на прах се сварява в подсладеното със захар прясно мляко според указанията на опаковката.
През това време във форма за торта с подвижен ринг се подреждат плътно ред мини кроасани с шампанско или ванилов пълнеж. Върху тях се изсипва част от горещия крем и отново се подреждат кроасанчета. Това продължава до изчерпване на продуктите, като е важно тортата да завърши с ред кроасани. Декорира се с крем, направен от разбъркани пудра захар и заквасена сметана. По желание тортата може да се украси с розови топченца или други професионални детайли за декорация на десерти.
Тортата се оставя да престои цяла нощ в хладилник и едва тогава може да се разреже и сервира.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук