Това ястие е оптимизирано за 8 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Течната сметана се разбива на сняг в дълбока купа. Отделно се миксират жълтъци, захар и крема сирене, като се разбъркват добре и се добавят към сметаната. Накрая се прибавят разбитите на сняг белтъци, течна ванилия и нарязан на ситно тъмен шоколад, като 1/3 от него се запазва за декорация.
Във форма с подвижен ринг се разтрошават на ситно обикновени биксвити. Сместа се разбърква добре и се разпределя върху бисквитеното дъно във формата. Сладоледената торта се поставя в камерата за една нощ, докато стегне напълно.
Декорира се с настърган бял и кафяв шоколад в равни количества, нарязва се и се сервира веднага.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук