Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Телешки стек

0
50Мин.
Лесна
Тази рецепта за телешки стек е толкова лесна и бърза, че след като я прочетете няма да се плашите от телешките пържоли. Тайната на сочния телешки стек или сочната телешка пържола се крие в мариноването. Мариноване на телешки стек се прави с наистина добра селекция от ароматни билки и най-важното да се съчетае точното количество от тях. Тогава несъмнено ще се насладим на най-вкусният телешки стек. Благодарим за рецептата на нашия любим домашен готвач Теодора Титова. Заедно с Теди всеки ден доказваме, че готвенето у дома е достъпно и изненадващо лесно удоволствие. Още нейни вдъхновяващи рецепти ще откриете в блога й „Домашни вкусотии“.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1  кг
телешки стек
6  с.л.
олио
1 
тиквичка
200  г
гъби печурки
2  глави
чесън
1  глава
лук

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
572.78 kcal
протеин
56.04 g
Въглехидрати
3.77 g
Мазнини
36.42 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

50 Мин.
Мариновайте месото.
30 Мин.
Първата стъпка е мариноването на телешкото месо. Сложете в купичка олиото и подправките. Разбъркайте добре. Потопете стековете в маринатата и ги оставете в подходящ съд за 30 минути. Използвайте всичката марината, която направите. Телешки стек
Гриловайте зеленчуците.
15 Мин.
Нарежете зеленчуците и ги гриловайте на грил тигана, като го намажете с мазнина преди да ги поставите. Когато по-голямата част от зеленчуците са готови, сложете и пържолите. Телешки стек
Запечете месото и сервирайте.
5 Мин.
Печете около 4 минути на страна, но като цяло следвайте вашия вкус за изпичане на месото. Поднесете стековете с гриловани зеленчуци. Телешки стек
Телешки стек

Мариновайте месото. 3

Първата стъпка е мариноването на телешкото месо. Сложете в купичка олиото и подправките. Разбъркайте добре. Потопете стековете в маринатата и ги оставете в подходящ съд за 30 минути. Използвайте всичката марината, която направите.

Телешки стек

Гриловайте зеленчуците. 3

Нарежете зеленчуците и ги гриловайте на грил тигана, като го намажете с мазнина преди да ги поставите. Когато по-голямата част от зеленчуците са готови, сложете и пържолите.

Телешки стек

Запечете месото и сервирайте. 3

Печете около 4 минути на страна, но като цяло следвайте вашия вкус за изпичане на месото. Поднесете стековете с гриловани зеленчуци.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Recipe Adimo
Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име