Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка е мариноването на телешкото месо. Сложете в купичка олиото и подправките. Разбъркайте добре. Потопете стековете в маринатата и ги оставете в подходящ съд за 30 минути. Използвайте всичката марината, която направите.
Нарежете зеленчуците и ги гриловайте на грил тигана, като го намажете с мазнина преди да ги поставите. Когато по-голямата част от зеленчуците са готови, сложете и пържолите.
Печете около 4 минути на страна, но като цяло следвайте вашия вкус за изпичане на месото. Поднесете стековете с гриловани зеленчуци.