Свинско месо със зеленчуци и яйца
57Мин.
Средно трудна
Вкусна рецепта от MAGGI® - Ароматно свинско месо със зеленчуци, подходящо за обяд или вечеря.
200 г
свинско месо
1
тиквичка
100 г
печурки
1
морков
1 глава
лук
1
червена чушка
1 с.л.
доматено пюре
2 резенa
топено сирене
4
яйца
1 скилидка
чесън
1 кубче
3 с.л.
олио
1 щипка
черен пипер
.
Хранителна стойност
Енергия
550.18 kcal
Въглехидрати
7.28 g
протеин
14.63 g
Мазнини
50.47 g
Информация на порция
Указания
57 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Месото се нарязва на малки кубчета, а зеленчуците - на едри.
Стъпка 2
15 Мин.
Загрейте олиото в тиган и сложете месото, MAGGI® унисос и черен пипер на вкус. Месото се запържва от всички страни, след което се добавят зеленчуците, разбърква се добре и ястието се готви до пълно омекване на продуктите.
Стъпка 3
17 Мин.
След това се прибавя топеното сирене, разбърква се и след около 2 минути се добавя MAGGI® зеленчуков бульон, разтворен в 100 мл вода и доматеното пюре. Разбъркайте добре ястието и го оставете да къкри около 15 минути.
Стъпка 4
15 Мин.
Прехвърлете ястието в тава, като на няколко места направете вдлъбнатинки за яйцата. Загрейте фурната на 200 градуса и печете около 10 минути (до готовност на яйцата).
Добавете черен пипер на вкус.
Коментар 0