
Свинско месо със зеленчуци и яйца
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Извадете съставките
Избери от списъка със съставки
Хранителна стойност
Указания
Стъпка 1
10 Мин.Стъпка 2
15 Мин.Стъпка 3
17 Мин.Стъпка 4
15 Мин.
Стъпка 1 4
Месото се нарязва на малки кубчета, а зеленчуците - на едри.

Стъпка 2 4
Загрейте олиото в тиган и сложете месото, MAGGI® унисос и черен пипер на вкус. Месото се запържва от всички страни, след което се добавят зеленчуците, разбърква се добре и ястието се готви до пълно омекване на продуктите.

Стъпка 3 4
След това се прибавя топеното сирене, разбърква се и след около 2 минути се добавя MAGGI® зеленчуков бульон, разтворен в 100 мл вода и доматеното пюре. Разбъркайте добре ястието и го оставете да къкри около 15 минути.

Стъпка 4 4
Прехвърлете ястието в тава, като на няколко места направете вдлъбнатинки за яйцата. Загрейте фурната на 200 градуса и печете около 10 минути (до готовност на яйцата). Добавете черен пипер на вкус.
Рецептата като PDF
ЗапазиАктивирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук