Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Свински шишчета на фурна

Свински шишчета на фурна

(0)
70Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Сочни и вкусни свински шишчета, идеални за неочаквани гости.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  кг
свинско месо
1 
MAGGI® Идея за Сочни ребърца 28г
1  глава
червен лук
1 
зелена чушка
1  щипка
черен пипер
1  щипка
сол
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
1586.01 kcal
Въглехидрати
1.37 g
Мазнини
164.29 g
Информация на порция

Указания

70 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Свинското месо се нарязва на хапки и се овалва в подправката MAGGI® Сочни ребърца Пикантни. Чушката се почиства и нарязва на едри парчета, а лукът - на четвъртинки.
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Продуктите се овкусяват със сол и черен пипер на вкус и се нанизват на шишове.
  • Стъпка 3

    50 Мин.
    Шишчета се пекат на силна фурна до пълна готовност.
  • Стъпка 4

    5 Мин.
    Поднасят се топли с гарнитура от пресни картофки Соте.
Свински шишчета на фурна

Стъпка 1 4

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1
: свинско месо, зелена чушка, MAGGI® Идея за Сочни ребърца 28г, червен лук

Свинското месо се нарязва на хапки и се овалва в подправката MAGGI® Сочни ребърца Пикантни. Чушката се почиства и нарязва на едри парчета, а лукът - на четвъртинки.

Свински шишчета на фурна

Стъпка 2 4

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2
: черен пипер, сол

Продуктите се овкусяват със сол и черен пипер на вкус и се нанизват на шишове.

Свински шишчета на фурна

Стъпка 3 4

Стъпка 3 Стъпка 3

Шишчета се пекат на силна фурна до пълна готовност.

Свински шишчета на фурна

Стъпка 4 4

Стъпка 4 Стъпка 4

Поднасят се топли с гарнитура от пресни картофки Соте.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
8 + 11 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Вечеря
  • Барбекю
  • Приятели
  • Рожден ден
  • Семейство
  • Местна кухня
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Балканска кухня

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Пиле със зеленчуци на тиган

    Пиле със зеленчуци на тиган

    35 Мин. Лесна
  • Солена торта с картофи и спанак

    Солена торта с картофи и спанак

    55 Мин. Средно трудна
  • Селска яхния с пиле и лук

    Селска яхния с пиле и лук

    45 Мин. Средно трудна
  • Яхния от пиле с картофи

    Яхния от пиле с картофи

    38 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта