Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Сочни свински гърди с червено вино на скара

Сочни свински гърди с червено вино на скара

(0)
145 Мин.
Лесна
Купи сега
Страхотна комбинация от вкусове в една рецепта, с която да откриете барбекю сезона.
Купи сега

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  кг
свинско месо
400  мл
червено вино
1  ч.л.
червен пипер
1  ч.л.
кимион
1 
MAGGI® Идея за Сочни ребърца 28г
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
3.2 g
Енергия
1668.9 kcal
Мазнини
164.4 g
Протеин
23.4 g
Информация на порция

Указания

145 Мин.
  • Стъпка 1

    120 Мин.
    MAGGI® Сочни ребърца Пикантни се смесва с подправките и червеното вино, като в него се накисват свинските ребра за около два часа.
  • Стъпка 2

    20 Мин.
    След това се изпичат добре на скара.
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Сервират се топли с гарнитура от свежа салата.
Сочни свински гърди с червено вино на скара

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

MAGGI® Сочни ребърца Пикантни се смесва с подправките и червеното вино, като в него се накисват свинските ребра за около два часа.

Сочни свински гърди с червено вино на скара

Стъпка 2 3

Стъпка 2

След това се изпичат добре на скара.

Сочни свински гърди с червено вино на скара

Стъпка 3 3

Стъпка 3

Сервират се топли с гарнитура от свежа салата.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
9 + 10 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Лято
  • друг
  • Лесно
  • яхния
  • вечеря
  • Вечеря
  • салата
  • Барбекю
  • Свинско
  • на скара
  • Приятели
  • Ниско сол
  • Втори курс
  • Местна кухня
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Балканска кухня
  • Европейска кухня
  • Комплект за хранене
  • Ниско съдържание на захар
  • Braising

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Сочни кюфтенца с доматен сос

    Сочни кюфтенца с доматен сос

    65 Мин. Средно трудна
  • Сочни пържолки

    Сочни пържолки

    30 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта