Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
В подходяща тава се слага хартия за печене, като не бързате да режете хартията. На дъното на съда сложете обелените и нарязани картофи.
Поръсете обилно ребрата с MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца и ги разположете върху картофите. За още по-наситен вкус, може да поръсите и картофите с една щипка от MAGGI® Малки тайни® Сочни ребърца. Завийте тавата с останалата хартия, хванете краищата и ги защипете с телбот. Всичко трябва да е добре опаковано, за да се сготви и задуши перфектно.
Печете на 200 градуса, на горен и долен реотан от 30 до 40 минути. Не се добавя вода или мазнина, защото ребрата имат достатъчно мазнина.