Свински пържоли в сос
20Мин.
Лесна
Предложение за вкусни пържоли в сос, приготвени на тиган. Рецепта аламинут със свинско месо.
Бързо и лесно ястие.
600 г
свински пържоли филе
20 г
масло
3 с.л.
зехтин
1 стрък
розмарин
1 стрък
мащерка
300 мл
вода
1 щипка
черен пипер
1 щипка
кимион
1 щипка
сол
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
20 Мин.
Нарежете пържолите.
5 Мин.
Не ги правете дебели, около и малко под 1 см е добре.Овкусете ги със сол, кимион и черен пипер.
Добавете в тиган масло, зехтин, мащерка и розмарин.
5 Мин.
Когато маслото се стопи се поставят пържолите.Гответе ги не повече от 2-3 минути от двете страни.Пригответе MAGGI® идея за Макарони със сос с 6 вида червени зеленуци,като разтворите сухите зеленчуци във водата и разбъркате.
Добавете сместа.
10 Мин.
Към запечатаните пържоли се изсипва сместа и се връщат на котлона за 10 минути. Ето ги тях.Вкусни и ухаещи на невероятен зеленчуков сос.Поднесете ги топли с усмивка и много любов.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0