Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Свински пържоли в сос

0
20Мин.
Лесна
Предложение за вкусни пържоли в сос, приготвени на тиган. Рецепта аламинут със свинско месо. Бързо и лесно ястие.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

600 г
свински пържоли филе
20 г
масло
3 с.л.
зехтин
1 стрък
розмарин
1 стрък
мащерка
300 мл
вода
1 щипка
черен пипер
1 щипка
кимион
1 щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

20 Мин.
Нарежете пържолите.
5 Мин.
Не ги правете дебели, около и малко под 1 см е добре.Овкусете ги със сол, кимион и черен пипер.
Добавете в тиган масло, зехтин, мащерка и розмарин.
5 Мин.
Когато маслото се стопи се поставят пържолите.Гответе ги не повече от 2-3 минути от двете страни.Пригответе MAGGI® идея за Макарони със сос с 6 вида червени зеленуци,като разтворите сухите зеленчуци във водата и разбъркате.
Добавете сместа.
10 Мин.
Към запечатаните пържоли се изсипва сместа и се връщат на котлона за 10 минути. Ето ги тях.Вкусни и ухаещи на невероятен зеленчуков сос.Поднесете ги топли с усмивка и много любов.
Свински пържоли в сос

Нарежете пържолите. 3

Не ги правете дебели, около и малко под 1 см е добре.Овкусете ги със сол, кимион и черен пипер.

Свински пържоли в сос

Добавете в тиган масло, зехтин, мащерка и розмарин. 3

Когато маслото се стопи се поставят пържолите.Гответе ги не повече от 2-3 минути от двете страни.Пригответе MAGGI® идея за Макарони със сос с 6 вида червени зеленуци,като разтворите сухите зеленчуци във водата и разбъркате.

Свински пържоли в сос

Добавете сместа. 3

Към запечатаните пържоли се изсипва сместа и се връщат на котлона за 10 минути. Ето ги тях.Вкусни и ухаещи на невероятен зеленчуков сос.Поднесете ги топли с усмивка и много любов.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Recipe Adimo
Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име