Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Ризото от леща и тиква

Ризото от леща и тиква

(0)
40Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Обичам да правя малко по-различни комбинации в кухнята, така се раждат наистина вкусни рецепти като тази рецепта за ризото от леща. Сигурна съм, че малко хора ще решат да комбинират леща, тиква, гъби чесън и MAGGI® Trattoria a casa рецепта за Ризото с пиле и гъби. Харесва ми да представям вариации на MAGGI® идеите като тази. Като например рецепта за ризото с тиква, рецепта за прясно зеле с кайма, рецепта за мусака от броколи, рецепта за кюфтета от гъби, рецепта за Радомирска кавърма, рецепта за патладжан миланезе, рецепта за имамбаялдъ с миланезе сос. Когато моето ризото с леща и тиква стана готово и го опитах, едва се спрях да хапвам. Комбинацията е страхотна. И зная, че много от вас ще попитат, дали лещата се сготви? Дааа, сготви се идеално. Получи се страхотно ястие с тиква и леща.

Съставки

1

Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  ч.ч.
тиква
150  г
леща
2  скилидки
чесън
3 
гъби печурки
200  мл
вода
1 
MAGGI® Trattoria a casa Рецепта за Ризото с пиле и гъби 40г
1  щипка
черен пипер
1  щипка
сол
2  с.л.
зехтин
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Информация на порция

Указания

40 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Първата стъпка от рецептата за ризото с леща и тиква е подготовката на продуктите.В тиган сложете зехтина.Когато се сгорещи добавете гъбите и чесъна.Сотирайте за минута, две. Ризото от леща и тиква
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Добавете тиквата и разбъркайте.Сложете капак на тигана и задушете за 5 минути. Ризото от леща и тиква
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Измийте добре лещата. Исипете я към тиквата.Отново сложете капак на тигана и задупете за 5 минути.Тиквата пуска течност и с помощта на капака, ястието се задушава и не е необходимо да слагате вода. Ризото от леща и тиква
  • Стъпка 4

    2 Мин.
    В подходяща купа изсипете MAGGI® Рецепта за Ризото с пиле и гъби и добавете студена вода.Разбъркайте добре. Ризото от леща и тиква
  • Стъпка 5

    20 Мин.
    Залейте лещата и тиквата с получената смес.Разбъркайте добре.Сложете капака отново.Върнете на котлана, който трябва да е на умерена температура.Ястието трябва да къкри спокойно.От време на време разбърквайте.След 20 минути ризотото с леща и тиква е готово. Ризото от леща и тиква
  • Стъпка 6

    3 Мин.
    Приятели, когато ястието е готово го оставете да си почине минута две.Поднесете го с малко мащерка за допълване на аромата.Вкусът е пленителен.Мен така ме плени, че замалко да си хапна цялото количество сама.Определено това е ризото с тикв аи леща ме спечели.Ще се радвам да спечели и вас. Ризото от леща и тиква
Ризото от леща и тиква

Стъпка 1 6

Първата стъпка от рецептата за ризото с леща и тиква е подготовката на продуктите.В тиган сложете зехтина.Когато се сгорещи добавете гъбите и чесъна.Сотирайте за минута, две.

Ризото от леща и тиква

Стъпка 2 6

Добавете тиквата и разбъркайте.Сложете капак на тигана и задушете за 5 минути.

Ризото от леща и тиква

Стъпка 3 6

Измийте добре лещата. Исипете я към тиквата.Отново сложете капак на тигана и задупете за 5 минути.Тиквата пуска течност и с помощта на капака, ястието се задушава и не е необходимо да слагате вода.

Ризото от леща и тиква

Стъпка 4 6

В подходяща купа изсипете MAGGI® Рецепта за Ризото с пиле и гъби и добавете студена вода.Разбъркайте добре.

Ризото от леща и тиква

Стъпка 5 6

Залейте лещата и тиквата с получената смес.Разбъркайте добре.Сложете капака отново.Върнете на котлана, който трябва да е на умерена температура.Ястието трябва да къкри спокойно.От време на време разбърквайте.След 20 минути ризотото с леща и тиква е готово.

Ризото от леща и тиква

Стъпка 6 6

Приятели, когато ястието е готово го оставете да си почине минута две.Поднесете го с малко мащерка за допълване на аромата.Вкусът е пленителен.Мен така ме плени, че замалко да си хапна цялото количество сама.Определено това е ризото с тикв аи леща ме спечели.Ще се радвам да спечели и вас.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
2 + 16 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Мусака с тиква

    Мусака с тиква

    55 Мин. Лесна
  • Ризото с гъбен сос

    Ризото с гъбен сос

    30 Мин. Лесна
  • Лесна рецепта за ризото с тиква и гъби

    Лесна рецепта за ризото с тиква и гъби

    35 Мин. Лесна
  • Пълнена тиква с месо и зеленчуци

    Пълнена тиква с месо и зеленчуци

    35 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта