Яйца Болонезе
39Мин.
Лесна
Една нестандартна рецепта за яйца в лек сос Болонезе.
4
яйца
800 г
телешка кайма
1 глава
лук
2 с.л.
зехтин
3 клонки
свеж магданоз
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
39 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Нарежете лука на ситно. Сгорещете малко зехтин в тиган и задушете лука за няколко минути.
Стъпка 2
2 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе според указанието на опаковката.
Стъпка 3
5 Мин.
Добавете каймата към лука в тигана и гответе не повече от 4 минути на силен огън.
Стъпка 4
5 Мин.
Прибавете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе и разбъркайте добре. Намалете огъня и оставете да се готви около 5 мин.
Стъпка 5
20 Мин.
Изсипете сместа в тавичка и добавете яйцата, като може да оформите малки гнезда. Ястието се пече за около 15-20 минути на загрята на 200 градуса фурна.
Стъпка 6
2 Мин.
Поръсете за финал обилно с магданоз и поднесете ястието топло.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0