Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Нарежете лука на ситно. Сгорещете малко зехтин в тиган и задушете лука за няколко минути.
Разтворете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе според указанието на опаковката.
Добавете каймата към лука в тигана и гответе не повече от 4 минути на силен огън.
Прибавете MAGGI® Малки тайни Фикс за спагети Болонезе и разбъркайте добре. Намалете огъня и оставете да се готви около 5 мин.
Изсипете сместа в тавичка и добавете яйцата, като може да оформите малки гнезда. Ястието се пече за около 15-20 минути на загрята на 200 градуса фурна.
Поръсете за финал обилно с магданоз и поднесете ястието топло.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук