Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пилешко филе с Унисос

(0)
30Мин.
Лесна
Сочно пилешко филе с гарнитура от свежа салата.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

2 
пилешки гърди
200  мл
бяло вино
2  ч.л.
пшеничено брашно
10  г
масло
100  г
спанак
1 
краставица
1 
морков
3 
репички
1  ч.л.
зехтин
1  ч.л.
балсамов оцет
1  щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
267.8 kcal
протеин
32.41 g
Въглехидрати
7.16 g
Мазнини
6.82 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

30 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Разполовете пилешките гърди през средата, за да се получат пържоли. Смесете MAGGI® Унисос с бяло вино в една купа и потопете пържолите в соса. Мариновайте ги според времето, с което разполагате. Колкото повече време отлежат, толкова по-добре.
Стъпка 2
15 Мин.
В тиган се загрява малко масло и пържолите се готвят заедно с маринатата (маринатата трябва да покрие пържолите) до готовност.
Стъпка 3
5 Мин.
Когато пържолите са готови, ги извадете от тигана. Разтворете брашно в малко вода и с него сгъстете соса от маринатата. Бъркайте непрекъснато, за да не се получат бучки.
Пилешко филе с Унисос

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Разполовете пилешките гърди през средата, за да се получат пържоли. Смесете MAGGI® Унисос с бяло вино в една купа и потопете пържолите в соса. Мариновайте ги според времето, с което разполагате. Колкото повече време отлежат, толкова по-добре.

Пилешко филе с Унисос

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2

В тиган се загрява малко масло и пържолите се готвят заедно с маринатата (маринатата трябва да покрие пържолите) до готовност.

Пилешко филе с Унисос

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3

Когато пържолите са готови, ги извадете от тигана. Разтворете брашно в малко вода и с него сгъстете соса от маринатата. Бъркайте непрекъснато, за да не се получат бучки.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha