Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Maggi Logo MAGGI
  • thomy-1 icon main navigation THOMY
  • Kампании Kампании
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
  • THOMY
  • THOMY продукти
  • THOMY рецепти
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Maggi Logo MAGGI
  • thomy-1 icon main navigation THOMY
  • Kампании Kампании
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
  • THOMY
  • THOMY продукти
  • THOMY рецепти
Пилешко бяло месо със зеленчуци на тиган

Пилешко бяло месо със зеленчуци на тиган

(0)
25 Мин.
Лесна
Уникално вкусно пилешко месо, приготвено на тиган със свежи зеленчуци.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
800  г
пилешки гърди
400  г
кисели краставички
150  г
печурки
1 
домат
1 
червена чушка
100  мл
готварска сметана
1  ч.л.
сушен босилек
2  с.л.
зехтин
1  връзка
магданоз
1  щипка
черен пипер
2  щипки
сол
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
22.1 g
Енергия
447.5 kcal
Мазнини
16.7 g
Протеин
55.8 g
Информация на порция

Указания

25 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Пилешките гърди се нарязват на жулиени и се задушават в дълбок тиган с малко зехтин до златисто. Нарежете червената чушка и доматчето на кубчета, гъбите - на полумесеци. Добавят се към месото в тигана и всичко се разбърква, докато зеленчуците омекнат.
  • Стъпка 2

    10 Мин.
    Киселите краставички се нарязват на ивици, отцеждат се добре и се прибавят към пилешкото и зеленчуците заедно с готварска сметана, сушен босилек, черен пипер и сол. Ястието се бърка, докато сметаната изври.
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Сервира се горещо, поръсено със ситно нарязан пресен магданоз.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени media items.
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Спорт
  • Лесно
  • С месо
  • Вечеря
  • Без соя
  • Без ядки
  • Без риба
  • Без яйца
  • Приятели
  • Без глутен
  • Без глутен
  • Без фъстъци
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Балканска кухня
  • Без ракообразни
  • Без свинско месо
  • Източник на фибри
  • Порция зеленчуци / Плодове
  • Източник на протеини
  • Ниско съдържание на захар
  • Високо съдържание на протеини

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Мини лазаня с пилешко

    Мини лазаня с пилешко

    60 Мин. Средно трудна
  • Урамаки с пилешко месо

    Урамаки с пилешко месо

    65 Мин. Средно трудна
  • Паста с песто и пилешко месо

    Паста с песто и пилешко месо

    40 Мин. Лесна
  • Пилешко филе с Унисос

    Пилешко филе с Унисос

    30 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта