Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за крем супа с карфиол и пилешко е приготвянето на продуктите. Вземете тенджера и поставете карфиола и пилешкото месо. Отворете MAGGI® Течен Пилешки бульон и сложете две супени лъжици. Изсипете водата и сложете на котлона.
Когато заври добавете подправките. Пилешките гърди ще се сварят за около 20 минути и може да ги извадите от тенджерата. Поръсете ги с кимион и черен пипер.
Варете супата до омекване на карфиола. Може би още 10 минути след пилешкото месо. След това я пасирайте. Накъсайте месото и го сложете в супата. Поднесете топлата супа с пилешко месо и зеленчукови питки.