Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Канелони със сос "Болонезе"

(0)
57Мин.
Средно трудна
Вкусни канелони с познатия на всички ни италиански сос.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500  г
канелони
500  г
кайма
1  глава
лук
500  мл
готварска сметана
40  г
кашкавал
3  листа
босилек
3  с.л.
олио

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
1105.44 kcal
Въглехидрати
103.65 g
Мазнини
62.53 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

57 Мин.
Стъпка 1
15 Мин.
Разтворете MAGGI® Малки Тайни Спагети Болонезе във вода според указанията на опаковката. В подходяща тенджерка ситно нарязаният лук се задушава в малко олио. Гответе няколко минути и добавете каймата. След още 4-5 минути, когато каймата се задуши и я раздробите малко, изсипете фикса. Когато сосът се сгъсти, сложете няколко свежи листенца босилек.
Стъпка 2
40 Мин.
В подходяща тавичка се излива малко от соса и канелоните се подреждат в нея изправени. Напълнете подредените канелони с останалия сос, залейте с готварската сметана, поръсете с настърган кашкавал и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30-40 минути.
Стъпка 3
2 Мин.
Поднесете канелоните топли, поръсени с малко босилек.
Канелони със сос "Болонезе"

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Разтворете MAGGI® Малки Тайни Спагети Болонезе във вода според указанията на опаковката. В подходяща тенджерка ситно нарязаният лук се задушава в малко олио. Гответе няколко минути и добавете каймата. След още 4-5 минути, когато каймата се задуши и я раздробите малко, изсипете фикса. Когато сосът се сгъсти, сложете няколко свежи листенца босилек.

Канелони със сос "Болонезе"

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2

В подходяща тавичка се излива малко от соса и канелоните се подреждат в нея изправени. Напълнете подредените канелони с останалия сос, залейте с готварската сметана, поръсете с настърган кашкавал и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30-40 минути.

Канелони със сос "Болонезе"

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3

Поднесете канелоните топли, поръсени с малко босилек.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha