Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Канелони със сос "Болонезе"

Канелони със сос "Болонезе"

(0)
57 Мин.
Средно трудна
Купи сега
Вкусни канелони с познатия на всички ни италиански сос.
Купи сега

Съставки

6 порции

Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  г
канелони
500  г
кайма
1 
MAGGI® Идея за Спагети Болонезе 50г
1  глава
лук
500  мл
готварска сметана
40  г
кашкавал
3  листа
босилек
3  с.л.
олио
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
73.9 g
Енергия
763.9 kcal
Мазнини
42 g
Протеин
27.3 g
Информация на порция

Указания

57 Мин.
  • Стъпка 1

    15 Мин.
    Разтворете MAGGI® Малки Тайни Спагети Болонезе във вода според указанията на опаковката. В подходяща тенджерка ситно нарязаният лук се задушава в малко олио. Гответе няколко минути и добавете каймата. След още 4-5 минути, когато каймата се задуши и я раздробите малко, изсипете фикса. Когато сосът се сгъсти, сложете няколко свежи листенца босилек.
  • Стъпка 2

    40 Мин.
    В подходяща тавичка се излива малко от соса и канелоните се подреждат в нея изправени. Напълнете подредените канелони с останалия сос, залейте с готварската сметана, поръсете с настърган кашкавал и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30-40 минути.
  • Стъпка 3

    2 Мин.
    Поднесете канелоните топли, поръсени с малко босилек.
Канелони със сос "Болонезе"

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1

Разтворете MAGGI® Малки Тайни Спагети Болонезе във вода според указанията на опаковката. В подходяща тенджерка ситно нарязаният лук се задушава в малко олио. Гответе няколко минути и добавете каймата. След още 4-5 минути, когато каймата се задуши и я раздробите малко, изсипете фикса. Когато сосът се сгъсти, сложете няколко свежи листенца босилек.

Канелони със сос "Болонезе"

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2 Стъпка 2

В подходяща тавичка се излива малко от соса и канелоните се подреждат в нея изправени. Напълнете подредените канелони с останалия сос, залейте с готварската сметана, поръсете с настърган кашкавал и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30-40 минути.

Канелони със сос "Болонезе"

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3

Поднесете канелоните топли, поръсени с малко босилек.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
6 + 6 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Сос / Гратин
  • Обяд
  • друг
  • Зима
  • Лято
  • друг
  • Лесно
  • Паста / юфка
  • Мляко / Сметана основа
  • вечеря
  • Вечеря
  • Уикенд
  • Пролет
  • Сирене
  • Кипене
  • печене
  • Приятели
  • остатъци
  • Зеленчуци
  • От фурната
  • говеждо месо
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Световна кухня
  • Празнично меню
  • тестени изделия
  • Европейска кухня
  • Известни готвачи
  • Италианска кухня
  • Романтична среща
  • Източник на фибри
  • Източник на протеини
  • Средиземноморска кухня
  • Ниско съдържание на захар

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Канелони с кайма и маслини

    Канелони с кайма и маслини

    70 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта