Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Гулаш със свинско месо

Гулаш със свинско месо

(0)
90Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Много от вас ще решат, че това си е яхния със свинско месо, и че няма общо с гулаша. Според мен има разлика в техниката на приготвяне. Днес ще ви споделя и каква точно е поредността на добавяне на продуктите от рецептата за гулаш със свинско месо, има разлика в сравнение с рецепта за яхния със свинско. Много важен е червеният пипер и лютият пипер, както и богатството на вкуса. За по-богат зеленчуков вкус добавям една лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука. Така, със сигурност вкусът се обогатява още повече заедно с останалите лют червен пипер, сладък червен пипер, целина, чесън, белен домат и щипка любов. Наистина с добавянето на MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука, ястието е добре овкусено и има богат зеленчуков вкус. Вижте целия списък с необходими продукти и вижте точните стъпки от рецептата.

Съставки

1

Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  г
Свинско месо
500  г
картофи
1 
морков
1 
червена чушка
1 
люта чушка
4  скилидки
чесън
1  глава
лук
1  с.л.
MAGGI® Вълшебен вкус Гранулирана подправка 10 зеленчука 20г
2  с.л.
червен пипер
1  ч.л.
лют червен пипер
20  мл
зехтин
3  стръкa
целина
1 
домат
700  мл
вода
1  щипка
сол
0.5  връзка
свеж магданоз
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Информация на порция

Указания

90 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Първата стъпка от нашата рецепта за гулаш със свинско месо и подготвянето на продуктите.Нарежете месото на кубчета. Лука се реже на ситно, както и останалите зеленчуци. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Вземете тенджера подходяща за ястието.Добавете олиото и в него задушете до омекване лука.Сложете двата вида червен пипер.Запържете за около минута.Добавете около 200 мл вода. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 3

    3 Мин.
    Идва ред на супената лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука.Разбъркайте добре. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 4

    2 Мин.
    В тенджерата сложете свинското месо.Разбъркайте го и гответе две минути. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 5

    40 Мин.
    Към продуктите в тенджерата се слагат червената чушка, лютата чушка, целината, чесъна и обеления домат.Разбъркваме, за да смесим добре продуктите.Изсипваме водата и оставяме да се вари около 40 минути. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 6

    35 Мин.
    След това време към гулаша добавяме моркова и картофите.Варим до омекването на картофа и моркова.Поръсваме готовия гулаш със свинско месо с нарязан на ситно магданоз.Приятели, ето че нашата рецепта за гулаш със свинско месо е изпълнена успешно и вкусно. Поднесете ястието топло, с много любов и усмивка.От етапите на рецептата за гулаш стана ясно, че техниката на приготвяне е по-различна от тази, с която правим яхния например. Гулаш със свинско месо
Гулаш със свинско месо

Стъпка 1 6

Първата стъпка от нашата рецепта за гулаш със свинско месо и подготвянето на продуктите.Нарежете месото на кубчета. Лука се реже на ситно, както и останалите зеленчуци.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 2 6

Вземете тенджера подходяща за ястието.Добавете олиото и в него задушете до омекване лука.Сложете двата вида червен пипер.Запържете за около минута.Добавете около 200 мл вода.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 3 6

Идва ред на супената лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука.Разбъркайте добре.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 4 6

В тенджерата сложете свинското месо.Разбъркайте го и гответе две минути.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 5 6

Към продуктите в тенджерата се слагат червената чушка, лютата чушка, целината, чесъна и обеления домат.Разбъркваме, за да смесим добре продуктите.Изсипваме водата и оставяме да се вари около 40 минути.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 6 6

След това време към гулаша добавяме моркова и картофите.Варим до омекването на картофа и моркова.Поръсваме готовия гулаш със свинско месо с нарязан на ситно магданоз.Приятели, ето че нашата рецепта за гулаш със свинско месо е изпълнена успешно и вкусно. Поднесете ястието топло, с много любов и усмивка.От етапите на рецептата за гулаш стана ясно, че техниката на приготвяне е по-различна от тази, с която правим яхния например.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
7 + 4 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Свинско със зелен лук

    Свинско със зелен лук

    30 Мин. Лесна
  • Бохча с пилешко и свинско месо

    Бохча с пилешко и свинско месо

    45 Мин. Лесна
  • Салата с макарони и броколи

    Салата с макарони и броколи

    20 Мин.
  • Крем супа с карфиол и пиле

    Крем супа с карфиол и пиле

    40 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта