Много от вас ще решат, че това си е яхния със свинско месо, и че няма общо с гулаша. Според мен има разлика в техниката на приготвяне.
Днес ще ви споделя и каква точно е поредността на добавяне на продуктите от рецептата за гулаш със свинско месо, има разлика в сравнение с рецепта за яхния със свинско.
Много важен е червеният пипер и лютият пипер, както и богатството на вкуса.
За по-богат зеленчуков вкус добавям една лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука. Така, със сигурност вкусът се обогатява още повече заедно с останалите лют червен пипер, сладък червен пипер, целина, чесън, белен домат и щипка любов. Наистина с добавянето на MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука, ястието е добре овкусено и има богат зеленчуков вкус.
Вижте целия списък с необходими продукти и вижте точните стъпки от рецептата.
Съставки
1
Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от нашата рецепта за гулаш със свинско месо и подготвянето на продуктите.Нарежете месото на кубчета. Лука се реже на ситно, както и останалите зеленчуци.
Стъпка 2
5 Мин.
Вземете тенджера подходяща за ястието.Добавете олиото и в него задушете до омекване лука.Сложете двата вида червен пипер.Запържете за около минута.Добавете около 200 мл вода.
Стъпка 3
3 Мин.
Идва ред на супената лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука.Разбъркайте добре.
Стъпка 4
2 Мин.
В тенджерата сложете свинското месо.Разбъркайте го и гответе две минути.
Стъпка 5
40 Мин.
Към продуктите в тенджерата се слагат червената чушка, лютата чушка, целината, чесъна и обеления домат.Разбъркваме, за да смесим добре продуктите.Изсипваме водата и оставяме да се вари около 40 минути.
Стъпка 6
35 Мин.
След това време към гулаша добавяме моркова и картофите.Варим до омекването на картофа и моркова.Поръсваме готовия гулаш със свинско месо с нарязан на ситно магданоз.Приятели, ето че нашата рецепта за гулаш със свинско месо е изпълнена успешно и вкусно. Поднесете ястието топло, с много любов и усмивка.От етапите на рецептата за гулаш стана ясно, че техниката на приготвяне е по-различна от тази, с която правим яхния например.
Стъпка 1
6
Първата стъпка от нашата рецепта за гулаш със свинско месо и подготвянето на продуктите.Нарежете месото на кубчета. Лука се реже на ситно, както и останалите зеленчуци.
Стъпка 2
6
Вземете тенджера подходяща за ястието.Добавете олиото и в него задушете до омекване лука.Сложете двата вида червен пипер.Запържете за около минута.Добавете около 200 мл вода.
Стъпка 3
6
Идва ред на супената лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука.Разбъркайте добре.
Стъпка 4
6
В тенджерата сложете свинското месо.Разбъркайте го и гответе две минути.
Стъпка 5
6
Към продуктите в тенджерата се слагат червената чушка, лютата чушка, целината, чесъна и обеления домат.Разбъркваме, за да смесим добре продуктите.Изсипваме водата и оставяме да се вари около 40 минути.
Стъпка 6
6
След това време към гулаша добавяме моркова и картофите.Варим до омекването на картофа и моркова.Поръсваме готовия гулаш със свинско месо с нарязан на ситно магданоз.Приятели, ето че нашата рецепта за гулаш със свинско месо е изпълнена успешно и вкусно. Поднесете ястието топло, с много любов и усмивка.От етапите на рецептата за гулаш стана ясно, че техниката на приготвяне е по-различна от тази, с която правим яхния например.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук