Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Гулаш със свинско месо

Гулаш със свинско месо

(0)
90 Мин.
Лесна
Купи сега
Много от вас ще решат, че това си е яхния със свинско месо, и че няма общо с гулаша. Според мен има разлика в техниката на приготвяне. Днес ще ви споделя и каква точно е поредността на добавяне на продуктите от рецептата за гулаш със свинско месо, има разлика в сравнение с рецепта за яхния със свинско. Много важен е червеният пипер и лютият пипер, както и богатството на вкуса. За по-богат зеленчуков вкус добавям една лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука. Така, със сигурност вкусът се обогатява още повече заедно с останалите лют червен пипер, сладък червен пипер, целина, чесън, белен домат и щипка любов. Наистина с добавянето на MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука, ястието е добре овкусено и има богат зеленчуков вкус. Вижте целия списък с необходими продукти и вижте точните стъпки от рецептата.
Купи сега

Съставки

6

Това ястие е оптимизирано за 6 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  г
Свинско месо
500  г
картофи
1 
морков
1 
червена чушка
1 
люта чушка
4  скилидки
чесън
1  глава
лук
1  с.л.
MAGGI® Вълшебен вкус Гранулирана подправка 10 зеленчука 20г
2  с.л.
червен пипер
1  ч.л.
лют червен пипер
20  мл
зехтин
3  стръкa
целина
1 
домат
700  мл
вода
1  щипка
сол
0.5  връзка
свеж магданоз
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
19.6 g
Енергия
319.8 kcal
Мазнини
20.7 g
Протеин
15.8 g
Информация на порция

Указания

90 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Първата стъпка от нашата рецепта за гулаш със свинско месо и подготвянето на продуктите. Нарежете месото на кубчета. Лука се реже на ситно, както и останалите зеленчуци. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Вземете тенджера подходяща за ястието. Добавете олиото и в него задушете до омекване лука. Сложете двата вида червен пипер. Запържете за около минута. Добавете около 200 мл вода. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 3

    3 Мин.
    Идва ред на супената лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука. Разбъркайте добре. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 4

    2 Мин.
    В тенджерата сложете свинското месо. Разбъркайте го и гответе две минути. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 5

    40 Мин.
    Към продуктите в тенджерата се слагат червената чушка, лютата чушка, целината, чесъна и обеления домат. Разбъркваме, за да смесим добре продуктите. Изсипваме водата и оставяме да се вари около 40 минути. Гулаш със свинско месо
  • Стъпка 6

    35 Мин.
    След това време към гулаша добавяме моркова и картофите. Варим до омекването на картофа и моркова. Поръсваме готовия гулаш със свинско месо с нарязан на ситно магданоз. Приятели, ето че нашата рецепта за гулаш със свинско месо е изпълнена успешно и вкусно. Поднесете ястието топло, с много любов и усмивка. От етапите на рецептата за гулаш стана ясно, че техниката на приготвяне е по-различна от тази, с която правим яхния например. Гулаш със свинско месо
Гулаш със свинско месо

Стъпка 1 6

Първата стъпка от нашата рецепта за гулаш със свинско месо и подготвянето на продуктите. Нарежете месото на кубчета. Лука се реже на ситно, както и останалите зеленчуци.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 2 6

Вземете тенджера подходяща за ястието. Добавете олиото и в него задушете до омекване лука. Сложете двата вида червен пипер. Запържете за около минута. Добавете около 200 мл вода.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 3 6

Идва ред на супената лъжица MAGGI® Вълшебен вкус 10 зеленчука. Разбъркайте добре.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 4 6

В тенджерата сложете свинското месо. Разбъркайте го и гответе две минути.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 5 6

Към продуктите в тенджерата се слагат червената чушка, лютата чушка, целината, чесъна и обеления домат. Разбъркваме, за да смесим добре продуктите. Изсипваме водата и оставяме да се вари около 40 минути.

Гулаш със свинско месо

Стъпка 6 6

След това време към гулаша добавяме моркова и картофите. Варим до омекването на картофа и моркова. Поръсваме готовия гулаш със свинско месо с нарязан на ситно магданоз. Приятели, ето че нашата рецепта за гулаш със свинско месо е изпълнена успешно и вкусно. Поднесете ястието топло, с много любов и усмивка. От етапите на рецептата за гулаш стана ясно, че техниката на приготвяне е по-различна от тази, с която правим яхния например.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
2 + 0 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Супа
  • Зима
  • Есен
  • супа
  • С месо
  • яхния
  • Делник
  • Кипене
  • Картофи
  • Свинско
  • Втори курс
  • Бавно варени
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Балканска кухня
  • Европейска кухня
  • Порция зеленчуци/плодове
  • Източник на протеини

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Пилешки гулаш

    Пилешки гулаш

    60 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта