Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Леща на фурна със заливка от прясно мляко и яйца

0
60 Мин.
Лесна
Вкусна леща със свежи зеленчуци.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1 ч.ч.
леща
1 
морков
1 
домат
4 връзки
свеж магданоз
4 скилидки
чесън
3 
яйца
1.5 ч.ч.
прясно мляко
1 кубче
MAGGI® Зеленчуков бульон

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
363.38 kcal
протеин
25.24 g
Въглехидрати
48.73 g
Мазнини
9.23 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

60 Мин.
Стъпка 1
20 Мин.
Лещата се сварява заедно с нарязани на ситно морков и чесън. Накрая се прибавя и нарязан на кубчета белен домат.
Стъпка 2
5 Мин.
Лещата заедно със зеленчуците се отцеждат напълно от водата, в която са сварени. Овкусява се със ситно нарязан магданоз.
Стъпка 3
35 Мин.
Смесват се 1 кубче зеленчуков бульон MAGGI® с прясно мляко и добре разбитите яйца. Лещата се поставя в тавичка и се залива със сместа. Запича се за около 20-30 минути на 180 градуса.
Леща на фурна със заливка от прясно мляко и яйца

Стъпка 1 3

: леща, морков, чесън

Лещата се сварява заедно с нарязани на ситно морков и чесън. Накрая се прибавя и нарязан на кубчета белен домат.

Леща на фурна със заливка от прясно мляко и яйца

Стъпка 2 3

: свеж магданоз

Лещата заедно със зеленчуците се отцеждат напълно от водата, в която са сварени. Овкусява се със ситно нарязан магданоз.

Леща на фурна със заливка от прясно мляко и яйца

Стъпка 3 3

: яйца, MAGGI® Зеленчуков бульон

Смесват се 1 кубче зеленчуков бульон MAGGI® с прясно мляко и добре разбитите яйца. Лещата се поставя в тавичка и се залива със сместа. Запича се за около 20-30 минути на 180 градуса.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име