Обожавам този период от годината, когато зелените и свежи зеленчуци са по-вкусни от всякога. Обожавам и рецепти със спанак, зелен лук, въобще бързите и лесни пролетни рецепти.
Приготвянето на зелена пролетна фритата е съвсем естествено, особено когато около мен има спанак, зелен лук, зелен чесън, тиквички.
Харесвам комбинацията от тези зеленчуци, а когато се приготвени като фритата, насладата е несравнима.
Моята пролетна фритата е съвместима с кето режима, както и с повечето хранителни режими, а като добавим и бързото приготвяне на ястието си е мечтана вечеря или обяд.
За да се насладите на наистина неустоими аромат и вкус не се колебайте да използвате MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци, аз го направих и моята пролетна фритата се получи чудесна.
Приятели, приготвянето на вкусна домашна храна не отнема много време, иска се само желание, любов и подправки.
Реших да поднеса тази фритата със свежа пролетна салата.
Съставки
1
Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата за пролетна фритата е нарязването на зеления лук и чесън. След тях се нарязват тиквичката и червената чушка.
В дълбока купа се счупват яйцата. Към тях се слага киселото мляко и черния пипер.
Разбиват се добре с помощта на бъркалка.
Стъпка 2
5 Мин.
Рецептата за пролетна фритата продължава със задушаването на зеленчуците.
В тиган се слага зехтина. Добавят се зеленчуците и се се овкусят с MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци.
Разбъркват се добре, след което се добавя спанака.
Зеленчуците се готвят 3-4 минути и се заливат с яйцата.
Стъпка 3
15 Мин.
Отгоре се подреждат свежи листенца спанак, копър и магданоз.
На котлона тигана се държи около 5-7 минути.
Трябва да се образува коричка на основата на нашата пролетна фритата.
След това тиганът се поставя във фурната на горен реотан за 10 минути.
Важно: Използвайте тиган, който е подходящ за поставяне във фурната.
Готовата пролетна фритата се поставя върху чиния и се поднася с любимата салата.
Мили приятели, пригответе това свежо, леко и вкусно пролетно ястие и споделете резултата с мен.
Ще очаквам с нетърпение вашите отзиви
Стъпка 1
3
Първата стъпка от рецептата за пролетна фритата е нарязването на зеления лук и чесън. След тях се нарязват тиквичката и червената чушка.
В дълбока купа се счупват яйцата. Към тях се слага киселото мляко и черния пипер.
Разбиват се добре с помощта на бъркалка.
Стъпка 2
3
Рецептата за пролетна фритата продължава със задушаването на зеленчуците.
В тиган се слага зехтина. Добавят се зеленчуците и се се овкусят с MAGGI® Вкусни гозби зеленчуци.
Разбъркват се добре, след което се добавя спанака.
Зеленчуците се готвят 3-4 минути и се заливат с яйцата.
Стъпка 3
3
Отгоре се подреждат свежи листенца спанак, копър и магданоз.
На котлона тигана се държи около 5-7 минути.
Трябва да се образува коричка на основата на нашата пролетна фритата.
След това тиганът се поставя във фурната на горен реотан за 10 минути.
Важно: Използвайте тиган, който е подходящ за поставяне във фурната.
Готовата пролетна фритата се поставя върху чиния и се поднася с любимата салата.
Мили приятели, пригответе това свежо, леко и вкусно пролетно ястие и споделете резултата с мен.
Ще очаквам с нетърпение вашите отзиви
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук