Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Maggi Logo MAGGI
  • thomy-1 icon main navigation THOMY
  • Kампании Kампании
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
  • THOMY
  • THOMY продукти
  • THOMY рецепти
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Maggi Logo MAGGI
  • thomy-1 icon main navigation THOMY
  • Kампании Kампании
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
  • THOMY
  • THOMY продукти
  • THOMY рецепти
Запечена пилешка супа на фурна със сметана и кашкавал

Запечена пилешка супа на фурна със сметана и кашкавал

(0)
55 Мин.
Лесна
Нестандартна пилешка супа, запечена на фурна със сметана и кашкавал.

Съставки

3 порции

Това ястие е оптимизирано за 3 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  опаковка
MAGGI® Микс за приготвяне на Пилешка супа с фиде 50g
1 
пилешки бутчета
1 
моркови
0.5 
червена чушка
2  с.л.
заквасена сметана
2  резенa
франзела
10  г
масло
20  г
кашкавал
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
51.4 g
Енергия
406.8 kcal
Мазнини
14.2 g
Протеин
18.5 g
Информация на порция

Указания

55 Мин.
  • Стъпка 1

    20 Мин.
    Пилешкото бутче се сварява в 500 мл вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се накъсва на малки парченца.
  • Стъпка 2

    15 Мин.
    Прибавете към пилешкия бульон сухата супа, моркова и чушката. Варете 10 минути.
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Махнете супата от огъня, добавете месото и сметаната и разбъркайте добре. Разсипете я в огнеупорни купички.
  • Стъпка 4

    15 Мин.
    Намажете филийките с масло и ги поръсете с кашкавал. Във всяка купичка сложете по една филийка и запечете до златиста във фурната, загрята на 200°C за около 10 минути.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени media items.
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Друг
  • Супа
  • Зима
  • Есен
  • Друг
  • супа
  • Купа
  • Супи
  • Пиле
  • Студ / приготвяне
  • Фюжън
  • Лесно
  • Мляко / Сметанена основа
  • Вечеря
  • Вечеря
  • Делник
  • Сирене
  • Кипене
  • Печене
  • От фурна
  • Приятели
  • Остатъци
  • Гарнитура
  • Запеканка / Гратин
  • Първо ястие
  • Ястия с ориз
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Световна кухня
  • Нискобюджетни
  • Празнично меню
  • Хлебни изделия
  • българска кухня
  • Европейска кухня
  • Източник на протеини
  • Средиземноморска кухня
  • Ниско съдържание на захар
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта