Яхния от червена леща
30Мин.
Лесна
Сега сигурно се питате каква е тази яхния от червена леща, без месо, без картофи, ами лесна и много вкусна е, гарантирам ви.
150 г
червена леща
650 мл
вода
3 с.л.
олио
0.25 стрък
праз
0.5 глава
глава лук
3 с.л.
целина
1
червена чушка
3 скилидки
чесън
0.5 връзка
магданоз
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
30 Мин.
Нарежете зеленчуците.
5 Мин.
Вземете тенджера и сложете олиото.Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката.Гответе няколко минути.
Добавете червената леща.
25 Мин.
Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап.Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре.Сложете сместа в тенджерата.разбъркайте и поставете на котлона.След 20 минути яхнията от червена леща е готова.
Сервирайте топло.
2 Мин.
Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0