Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Яхния от червена леща

Яхния от червена леща

(0)
30Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Сега сигурно се питате каква е тази яхния от червена леща, без месо, без картофи, ами лесна и много вкусна е, гарантирам ви.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
MAGGI® Идея за Винен кебап 38г
150  г
червена леща
650  мл
вода
3  с.л.
олио
0.25  стрък
праз
0.5  глава
глава лук
3  с.л.
целина
1 
червена чушка
3  скилидки
чесън
0.5  връзка
магданоз
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
293.11 kcal
Въглехидрати
35.26 g
Мазнини
12.57 g
Информация на порция

Указания

30 Мин.
  • Нарежете зеленчуците.

    5 Мин.
    Вземете тенджера и сложете олиото. Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката. Гответе няколко минути.
  • Добавете червената леща.

    25 Мин.
    Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап. Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре. Сложете сместа в тенджерата. разбъркайте и поставете на котлона. След 20 минути яхнията от червена леща е готова.
  • Сервирайте топло.

    2 Мин.
    Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.
Яхния от червена леща

Нарежете зеленчуците. 3

Вземете тенджера и сложете олиото. Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката. Гответе няколко минути.

Яхния от червена леща

Добавете червената леща. 3

Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап. Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре. Сложете сместа в тенджерата. разбъркайте и поставете на котлона. След 20 минути яхнията от червена леща е готова.

Яхния от червена леща

Сервирайте топло. 3

Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
5 + 0 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • купа
  • Вечеря
  • входящ
  • Индийска кухня
  • Бобови растения / леща / боб

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Мусака с тиква

    Мусака с тиква

    55 Мин. Лесна
  • Кюфтета от леща, броколи и гъби

    Кюфтета от леща, броколи и гъби

    60 Мин. Лесна
  • Гулаш със свинско месо

    Гулаш със свинско месо

    90 Мин. Лесна
  • Ризото с гъбен сос

    Ризото с гъбен сос

    30 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта