Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Яхния от червена леща

0
30Мин.
Лесна
Сега сигурно се питате каква е тази яхния от червена леща, без месо, без картофи, ами лесна и много вкусна е, гарантирам ви.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

150  г
червена леща
650  мл
вода
3  с.л.
олио
0.25  стрък
праз
0.5  глава
глава лук
3  с.л.
целина
1 
червена чушка
3  скилидки
чесън
0.5  връзка
магданоз

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
293.11 kcal
Въглехидрати
35.26 g
Мазнини
12.57 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

30 Мин.
Нарежете зеленчуците.
5 Мин.
Вземете тенджера и сложете олиото. Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката. Гответе няколко минути.
Добавете червената леща.
25 Мин.
Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап. Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре. Сложете сместа в тенджерата. разбъркайте и поставете на котлона. След 20 минути яхнията от червена леща е готова.
Сервирайте топло.
2 Мин.
Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.
Яхния от червена леща

Нарежете зеленчуците. 3

Вземете тенджера и сложете олиото. Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката. Гответе няколко минути.

Яхния от червена леща

Добавете червената леща. 3

Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап. Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре. Сложете сместа в тенджерата. разбъркайте и поставете на котлона. След 20 минути яхнията от червена леща е готова.

Яхния от червена леща

Сервирайте топло. 3

Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име