Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Вземете тенджера и сложете олиото. Добавете лука, праза, чесъна, целината и чушката. Гответе няколко минути.
Пригответе студена вода за MAGGI® идея за винен кебап. Изсипете подправките във водата и разбъркайте добре. Сложете сместа в тенджерата. разбъркайте и поставете на котлона. След 20 минути яхнията от червена леща е готова.
Поднесете в люта чушка, накълцан магданоз и чесън.