Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Тарт с карфиол

(0)
45Мин.
Средно трудна
Вкусна рецепта от MAGGI - Тарт с карфиол. Подходяща за закуска или обяд.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

275  г
бутер тесто
160  мл
прясно мляко
1  глава
карфиол
4 
яйца
100  г
кашкавал
50  мл
зехтин
2  скилидки
чесън
1  щипка
черен пипер
1  щипка
сол

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
555.07 kcal
протеин
22.08 g
Въглехидрати
45.3 g
Мазнини
32.13 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

45 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Карфиолът се измива и разделя на малки розички, а чесънът - на тънки филийки.
Стъпка 2
10 Мин.
Загрейте малко зехтин в тиган с незалепващо покритие на средна степен и запържете карфиола и чесъна до златисто, като разбърквате от време на време.
Стъпка 3
5 Мин.
Разбийте яйцата добре. Добавете прясното мляко и настъргания кашкавал. Посолете сместа, подправете с черен пипер и разбъркайте добре.
Стъпка 4
25 Мин.
Разстелете бутер тестото върху хартия за печене, като повдигнете краищата, за да се получи малък борд, разпръснете карфиола отгоре и залейте с яйчената смес. Печете тарта в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути. Можете да сервирате топъл или охладен.
Тарт с карфиол

Стъпка 1 4

Стъпка 1 Стъпка 1
: карфиол

Карфиолът се измива и разделя на малки розички, а чесънът - на тънки филийки.

Тарт с карфиол

Стъпка 2 4

Стъпка 2 Стъпка 2
: зехтин, карфиол, чесън

Загрейте малко зехтин в тиган с незалепващо покритие на средна степен и запържете карфиола и чесъна до златисто, като разбърквате от време на време.

Тарт с карфиол

Стъпка 3 4

Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3
: прясно мляко, кашкавал, яйца, черен пипер

Разбийте яйцата добре. Добавете прясното мляко и настъргания кашкавал. Посолете сместа, подправете с черен пипер и разбъркайте добре.

Тарт с карфиол

Стъпка 4 4

Стъпка 4 Стъпка 4 Стъпка 4
: бутер тесто, прясно мляко, карфиол, яйца, кашкавал, чесън, зехтин, сол, черен пипер

Разстелете бутер тестото върху хартия за печене, като повдигнете краищата, за да се получи малък борд, разпръснете карфиола отгоре и залейте с яйчената смес. Печете тарта в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути. Можете да сервирате топъл или охладен.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha