Супа от гъби с грах
45Мин.
Лесна
Свежа зеленчукова супа с гъби.
200 г
печурки
130 г
грах
1 глава
лук
2
моркови
1
жълтък
2 кубчета
4 с.л.
олио
2 ч.л.
лимонов сок
1 щипка
черен пипер
.
Хранителна стойност
Енергия
208.05 kcal
Въглехидрати
9.93 g
протеин
4.38 g
Мазнини
17.57 g
Информация на порция
Указания
45 Мин.
Стъпка 1
20 Мин.
Нарязаните на ситно гъби, моркови и лук се задушават в олио и малко вода за 10 минути.
Стъпка 2
20 Мин.
Долива се още вода, добавя се MAGGI® гъбен бульон и ястието се оставя да ври 20 минути. Прибавя се грах и след като омекне, супата се маха от огъня.
Стъпка 3
5 Мин.
Супата се застройва с жълтъка, разбит в лимонов сок. Поръсва се с черен пипер и сол на вкус.
Коментар 0