Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Супа от гъби с грах

Супа от гъби с грах

(0)
45Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Свежа зеленчукова супа с гъби.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  г
печурки
130  г
грах
1  глава
лук
2 
моркови
1 
жълтък
2  кубчета
MAGGI® Гъбен бульон 80г
4  с.л.
олио
2  ч.л.
лимонов сок
1  щипка
черен пипер
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
208.05 kcal
протеин
4.38 g
Въглехидрати
9.93 g
Мазнини
17.57 g
Информация на порция

Указания

45 Мин.
  • Стъпка 1

    20 Мин.
    Нарязаните на ситно гъби, моркови и лук се задушават в олио и малко вода за 10 минути.
  • Стъпка 2

    20 Мин.
    Долива се още вода, добавя се MAGGI® гъбен бульон и ястието се оставя да ври 20 минути. Прибавя се грах и след като омекне, супата се маха от огъня.
  • Стъпка 3

    5 Мин.
    Супата се застройва с жълтъка, разбит в лимонов сок. Поръсва се с черен пипер и сол на вкус.
Супа от гъби с грах

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1 Стъпка 1
: печурки, моркови, лук, олио

Нарязаните на ситно гъби, моркови и лук се задушават в олио и малко вода за 10 минути.

Супа от гъби с грах

Стъпка 2 3

Стъпка 2
: MAGGI® Гъбен бульон 80г, грах

Долива се още вода, добавя се MAGGI® гъбен бульон и ястието се оставя да ври 20 минути. Прибавя се грах и след като омекне, супата се маха от огъня.

Супа от гъби с грах

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3
: жълтък, лимонов сок, черен пипер

Супата се застройва с жълтъка, разбит в лимонов сок. Поръсва се с черен пипер и сол на вкус.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
1 + 3 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Супа
  • Лесно
  • Приятели
  • Семейство
  • Балканска кухня
  • Средиземноморска кухня

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Грах яхния с телешки дроб

    Грах яхния с телешки дроб

    37 Мин. Средно трудна
  • Солена торта с картофи и спанак

    Солена торта с картофи и спанак

    55 Мин. Средно трудна
  • Зеленчукова яхния с картофи

    Зеленчукова яхния с картофи

    38 Мин. Лесна
  • Паста с тиквички

    Паста с тиквички

    28 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта