Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Брашното се изсипва в дълбок съд и към него се добавя натрошеното на парчета масло. Продуктите се разбъркват с ръце, докато брашното поеме цялото масло. Добавят се захарта, ванилията, натрошените ядки, канелата и от получената смес се прави тесто.
Върху равна повърхоност се поръсва брашно и се разточва тестото. За предпочитане е то да бъде с дебелина 2 см. С помощта на форми се отрязват сладки и се подреждат в намазнена тавичка. Пекат се на 180 градуса 15-20 минути или докато не придобият апетитен златист цвят.
Оставят се да се охладят напълно и преди сервиране се поръсват с пудра захар.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук