
Салата Уолдорф
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Извадете съставките
Избери от списъка със съставки
Хранителна стойност
Указания
Пригответе дресинга.
5 Мин.Нарежете ябълките.
3 Мин.Почистете гроздето.
5 Мин.Нарежете целината.
3 Мин.Добавете и орехите.
2 Мин.Смесете всичко и сервирайте.
2 Мин.
Пригответе дресинга. 6
В купа смесете нискомаслено кисело мляко, майонезата, захарта и лимоновия сок. Оставете да престои.

Нарежете ябълките. 6
Обелете ябълките и ги нарежете на малки парченца.

Почистете гроздето. 6
Измийте гроздето, нарежете го наполовина (оставете няколко цели за украса) и отстранете семките.

Нарежете целината. 6
Измийте и обелете стръковете целина, след което ги нарежете на пръстени.

Добавете и орехите. 6
Отделете няколко ореха за декорация, а останалите нарежете на ситно.

Смесете всичко и сервирайте. 6
Сложете всичко в обща купа, добавете киселото мляко и майонезата MAGGI и разбъркайте добре. Украсете с половинки орех, грозде и листа магданоз. Охладете добре.
Рецептата като PDF
ЗапазиАктивирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук