Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Радомирска кавърма

Радомирска кавърма

(0)
30Мин.
Лесна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Тази кавърма по радомирски с туршия ще ви отнесе със своя вкус. Традиционна кавърма, в която под туршия се размира да се използват чушките от туршия. Вариант е да използвате мариновани чушки или печени чушки. Оставям този избор на вас. Аз използвах мариновани чушки. Типична кавърма по селски, която е приготвена със свинско месо, праз лук и червена чушка.

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  г
свинско месо
1  кг
праз лук
5 
печени чушки
1 
MAGGI® Идея за Пилешка кавърма 36г
350  мл
вода
30  мл
олио
4 
яйца
1  връзка
магданоз
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
1167.22 kcal
Въглехидрати
54.04 g
Мазнини
98.41 g
Информация на порция

Указания

30 Мин.
  • Нарежете месото на малки парчета.

    5 Мин.
    Празът се реже на ситно. Чушката също се нарязва.
  • Добавете MAGGI® Идея за пилешка кавърма.

    5 Мин.
    С половината съдържание поръсете свинското месо и го обавялейте добре. Другата част разтворете в 350 мл вода. В подходящ тиган се поставя олиото. Когато се сгорещи се слага овкусеното месо и се запържва за 5 минути. След това се добавя празът. Отново се готви няколко минути.
  • Добавете чушките и сместа.

    20 Мин.
    Следва към месото и праза да се сложат чушките и сместа. Връщате на котлона и разбърквате добре. Готви се на тих огън 10-15 минути. Идеята е да сгъсти соса в кавърмата. Когато кавърмата се е сгъстила, но не много. Пълните гювечетата с нея. На финала чуквате по едно яйце във всяко гючеве. Поръсете с магданоз и по желание сложете люта чушка. Печете гювечетата във фурната, до готовност на яйцето.
Радомирска кавърма

Нарежете месото на малки парчета. 3

Празът се реже на ситно. Чушката също се нарязва.

Радомирска кавърма

Добавете MAGGI® Идея за пилешка кавърма. 3

С половината съдържание поръсете свинското месо и го обавялейте добре. Другата част разтворете в 350 мл вода. В подходящ тиган се поставя олиото. Когато се сгорещи се слага овкусеното месо и се запържва за 5 минути. След това се добавя празът. Отново се готви няколко минути.

Радомирска кавърма

Добавете чушките и сместа. 3

Следва към месото и праза да се сложат чушките и сместа. Връщате на котлона и разбърквате добре. Готви се на тих огън 10-15 минути. Идеята е да сгъсти соса в кавърмата. Когато кавърмата се е сгъстила, но не много. Пълните гювечетата с нея. На финала чуквате по едно яйце във всяко гючеве. Поръсете с магданоз и по желание сложете люта чушка. Печете гювечетата във фурната, до готовност на яйцето.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
17 + 3 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • Вечеря
  • Свинско
  • Местна кухня
  • Семейни ястия
  • Основно ястие

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Грах яхния с телешки дроб

    Грах яхния с телешки дроб

    37 Мин. Средно трудна
  • Свинско месо със зеленчуци и яйца

    Свинско месо със зеленчуци и яйца

    57 Мин. Средно трудна
  • Яхния от пиле с картофи

    Яхния от пиле с картофи

    38 Мин. Лесна
  • Кюфтета от леща, броколи и гъби

    Кюфтета от леща, броколи и гъби

    60 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта