Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Радомирска кавърма

0
30Мин.
Лесна
Тази кавърма по радомирски с туршия ще ви отнесе със своя вкус. Традиционна кавърма, в която под туршия се размира да се използват чушките от туршия. Вариант е да използвате мариновани чушки или печени чушки. Оставям този избор на вас. Аз използвах мариновани чушки. Типична кавърма по селски, която е приготвена със свинско месо, праз лук и червена чушка.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

500  г
свинско месо
1  кг
праз лук
5 
печени чушки
350  мл
вода
30  мл
олио
4 
яйца
1  връзка
магданоз

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
1167.22 kcal
Въглехидрати
54.04 g
Мазнини
98.41 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

30 Мин.
Нарежете месото на малки парчета.
5 Мин.
Празът се реже на ситно. Чушката също се нарязва.
Добавете MAGGI® Идея за пилешка кавърма.
5 Мин.
С половината съдържание поръсете свинското месо и го обавялейте добре. Другата част разтворете в 350 мл вода. В подходящ тиган се поставя олиото. Когато се сгорещи се слага овкусеното месо и се запържва за 5 минути. След това се добавя празът. Отново се готви няколко минути.
Добавете чушките и сместа.
20 Мин.
Следва към месото и праза да се сложат чушките и сместа. Връщате на котлона и разбърквате добре. Готви се на тих огън 10-15 минути. Идеята е да сгъсти соса в кавърмата. Когато кавърмата се е сгъстила, но не много. Пълните гювечетата с нея. На финала чуквате по едно яйце във всяко гючеве. Поръсете с магданоз и по желание сложете люта чушка. Печете гювечетата във фурната, до готовност на яйцето.
Радомирска кавърма

Нарежете месото на малки парчета. 3

Празът се реже на ситно. Чушката също се нарязва.

Радомирска кавърма

Добавете MAGGI® Идея за пилешка кавърма. 3

С половината съдържание поръсете свинското месо и го обавялейте добре. Другата част разтворете в 350 мл вода. В подходящ тиган се поставя олиото. Когато се сгорещи се слага овкусеното месо и се запържва за 5 минути. След това се добавя празът. Отново се готви няколко минути.

Радомирска кавърма

Добавете чушките и сместа. 3

Следва към месото и праза да се сложат чушките и сместа. Връщате на котлона и разбърквате добре. Готви се на тих огън 10-15 минути. Идеята е да сгъсти соса в кавърмата. Когато кавърмата се е сгъстила, но не много. Пълните гювечетата с нея. На финала чуквате по едно яйце във всяко гючеве. Поръсете с магданоз и по желание сложете люта чушка. Печете гювечетата във фурната, до готовност на яйцето.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име