Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пъстърва на скара

(1)
120Мин.
Средно трудна
Насладете се на невероятния вкус на пъстърва на скара, маринована в микс от подправки, лимон и разбира се, майнозен сос с чесън MAGGI®. Добър апетит!

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

1  кг
пъстърва
1  щипка
сол
1  щипка
черен пипер
20  мл
олио
1 
лимон
1  стрък
мащерка
1  стрък
магданоз
1  стрък
розмарин
1  глава
чесън
50  мл
лимонов сок

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
273.97 kcal
Въглехидрати
3.55 g
Мазнини
12.91 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

120 Мин.
Подправете рибата.
10 Мин.
Подправете рибата със сол и черен пипер. В малка купа смесете подправките, чесъна, лимоновия сок и добавете MAGGI чеснов сос.
Мариновайте.
60 Мин.
Напълнете всяка риба с тази марината и я оставете за 1 час.
Изпечете.
10 Мин.
Когато скарата е гореща, сложете пъстървите. Покрийте рибата с фолио, за да може да се запече по-добре
Доопечете без фолио.
35 Мин.
Изпечете рибата на скара от двете страни, след това свалете фолиото и доопечете.
Поднесете с гарнитура.
5 Мин.
Можете да сервирате тази вкусна риба със свежа салата.
Пъстърва на скара

Подправете рибата. 5

Подправете рибата със сол и черен пипер. В малка купа смесете подправките, чесъна, лимоновия сок и добавете MAGGI чеснов сос.

Пъстърва на скара

Мариновайте. 5

Напълнете всяка риба с тази марината и я оставете за 1 час.

Пъстърва на скара

Изпечете. 5

Когато скарата е гореща, сложете пъстървите. Покрийте рибата с фолио, за да може да се запече по-добре

Пъстърва на скара

Доопечете без фолио. 5

Изпечете рибата на скара от двете страни, след това свалете фолиото и доопечете.

Пъстърва на скара

Поднесете с гарнитура. 5

Можете да сервирате тази вкусна риба със свежа салата.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Обща оценка

5.0 от 5
5
1 мнения
Напиши мнение
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00
Average: 5 (1 vote)

Анонимен (непроверено) Вт., 04/29/2021 - 17:19 EEST
Полезно ли е това мнение?

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Въведете символите показани в изображението.
Моля, попълнете полето captcha