Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси
  • Рецепти
  • MAGGI® Приятели
  • Полезни статии
  • Продукти
  • Kампании
  • MAGGI
  • Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Пъстърва на скара

Пъстърва на скара

(0)
120Мин.
Средно трудна
Recipe Adimo
Поръчай сега
Насладете се на невероятния вкус на пъстърва на скара, маринована в микс от подправки, лимон и разбира се, майнозен сос с чесън MAGGI®. Добър апетит!

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  кг
пъстърва
1  щипка
сол
1  щипка
черен пипер
1 
MAGGI® Сос с Чесън 220g
20  мл
олио
1 
лимон
1  стрък
мащерка
1  стрък
магданоз
1  стрък
розмарин
1  глава
чесън
50  мл
лимонов сок
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Енергия
273.97 kcal
Въглехидрати
3.55 g
Мазнини
12.91 g
Информация на порция

Указания

120 Мин.
  • Подправете рибата.

    10 Мин.
    Подправете рибата със сол и черен пипер. В малка купа смесете подправките, чесъна, лимоновия сок и добавете MAGGI чеснов сос.
  • Мариновайте.

    60 Мин.
    Напълнете всяка риба с тази марината и я оставете за 1 час.
  • Изпечете.

    10 Мин.
    Когато скарата е гореща, сложете пъстървите. Покрийте рибата с фолио, за да може да се запече по-добре
  • Доопечете без фолио.

    35 Мин.
    Изпечете рибата на скара от двете страни, след това свалете фолиото и доопечете.
  • Поднесете с гарнитура.

    5 Мин.
    Можете да сервирате тази вкусна риба със свежа салата.
Пъстърва на скара

Подправете рибата. 5

Подправете рибата със сол и черен пипер. В малка купа смесете подправките, чесъна, лимоновия сок и добавете MAGGI чеснов сос.

Пъстърва на скара

Мариновайте. 5

Напълнете всяка риба с тази марината и я оставете за 1 час.

Пъстърва на скара

Изпечете. 5

Когато скарата е гореща, сложете пъстървите. Покрийте рибата с фолио, за да може да се запече по-добре

Пъстърва на скара

Доопечете без фолио. 5

Изпечете рибата на скара от двете страни, след това свалете фолиото и доопечете.

Пъстърва на скара

Поднесете с гарнитура. 5

Можете да сервирате тази вкусна риба със свежа салата.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
14 + 6 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Обяд
  • риба
  • Вечеря
  • Приятели
  • Семейство
  • Местна кухня
  • Семейни ястия
  • Основно ястие

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Есенна зеленчукова запеканка

    Есенна зеленчукова запеканка

    45 Мин. Лесна
  • Пъстърва със зеленчуци

    Пъстърва със зеленчуци

    40 Мин. Лесна
  • Печена риба с хрупкави картофи

    Печена риба с хрупкави картофи

    60 Мин. Лесна
  • Рибена чорба

    Рибена чорба

    20 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Политика за поверителност на данните
  • Свържете се с нас
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта