Празнично свинско печено
55Мин.
Лесна
Спокойно може да направите това печено свинско за Коледа или друг празник.
Предлагам ви да да си приготвите това ястие със сочно и вкусно печено свинско, което може да се нарече и празнично печено три в едно.
Три в едно е защото свинското филе е нарязано и напълнено с гъби, лук и е сготвено в богат сос.
.
Хранителна стойност
Информация на порция
Указания
55 Мин.
Нарежете месото на пържоли.
10 Мин.
Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор.Аз използвах рибица.Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му.Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също.Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.
Отворете MAGGI® Малки тайни за Сочни пържолки.
5 Мин.
Извадете плика за печене и поставете месото вътре.Поръсете месото с подправката.Нека от нея има и отворте с гъби и лук.Добавете водата в плика.Затворете плика с лентичката, която е към него.Разклатете добре плика.Поставете го в тавичка.Предварително затоплете фурната на 200 градуса.
Печете около 40 минути до час.
45 Мин.
Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно.Ето ги и сочното свинско месо.Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство.Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.
Рецептата като PDF
ЗапазиRecipe Adimo
Коментар 0