Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Празнично свинско печено

0
55Мин.
Лесна
Спокойно може да направите това печено свинско за Коледа или друг празник. Предлагам ви да да си приготвите това ястие със сочно и вкусно печено свинско, което може да се нарече и празнично печено три в едно. Три в едно е защото свинското филе е нарязано и напълнено с гъби, лук и е сготвено в богат сос.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

800  г
свинско филе
3 
гъби печурки
2  резенa
лук
250  мл
вода

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
224.89 kcal
Въглехидрати
1.3 g
Мазнини
4.4 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

55 Мин.
Нарежете месото на пържоли.
10 Мин.
Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор. Аз използвах рибица. Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му. Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също. Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.
Отворете MAGGI® Малки тайни за Сочни пържолки.
5 Мин.
Извадете плика за печене и поставете месото вътре. Поръсете месото с подправката. Нека от нея има и отворте с гъби и лук. Добавете водата в плика. Затворете плика с лентичката, която е към него. Разклатете добре плика. Поставете го в тавичка. Предварително затоплете фурната на 200 градуса.
Печете около 40 минути до час.
45 Мин.
Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно. Ето ги и сочното свинско месо. Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство. Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.
Празнично свинско печено

Нарежете месото на пържоли. 3

Може да използвате свинска рибица (филе) или парче свински врат по ваш избор. Аз използвах рибица. Направете разрежи през 1 см., но не до основата на месото, ами до средата му. Нарежете гъбите на тънки ленти и лука също. Подредете в джобчетата, които се получават в месото, гъбите и лука, като поставяте или само гъби или само лук.

Празнично свинско печено

Отворете MAGGI® Малки тайни за Сочни пържолки. 3

Извадете плика за печене и поставете месото вътре. Поръсете месото с подправката. Нека от нея има и отворте с гъби и лук. Добавете водата в плика. Затворете плика с лентичката, която е към него. Разклатете добре плика. Поставете го в тавичка. Предварително затоплете фурната на 200 градуса.

Празнично свинско печено

Печете около 40 минути до час. 3

Не дупчете плика, защото целта е да задушим месото, за да е крехко и сочно. Ето ги и сочното свинско месо. Вижте парата и соса, в който се е изпекло до съвършенство. Всяко парче месо е крехко и невероятно вкусно, а сосът...той е създаден за най-вкусните пържолки.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име