Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Постни пълнени камби

(0)
70Мин.
Лесна
Периодът от годината е такъв, че все по-често се обръщате към мен с питане за постни рецепти. Да, в момента се пости и доста хора са предприели това предизвикателство. Тази рецепта за пълнени камби с ориз и праз е идеално предложение и за трапезата за Бъдни вечер. Така че, ако търсите рецепти за Бъдни вечер, то определено запазете тази. Моите постни пълнени камби в типично есенни цветове направиха деня ми неприлично вкусен. Сдобих се с много хубав праз лук, имах една глава целина, която се търкаляше наляво, надясно в хладилника, заедно с един морков. Добавих и маслини за повече вкус, а те си подхождат много с праза и доматите. Добавяйки MAGGI® Рецепта за Пене Арабиата, добавих в ястието и сушени домати, сушен лук, и цяла армия подправки, които направиха магията. Реших да тествам комбинацията от тези съставки плюс ориз. Няма как да не се получи, нали?

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

4 
Чушки, камби
150  г
ориз
100  г
праз лук (нарязан)
1 
морков
2  с.л.
нарязана целина
500  мл
вода
20 
маслини
1  щипка
кимион
3 
зрънца кардамон (по желание)

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
1053.85 kcal
протеин
3.17 g
Въглехидрати
37.43 g
Мазнини
100.8 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

70 Мин.
Стъпка 1
10 Мин.
Първата стъпка от рецептата е нарязването на зеленчуците. Ето как ги подготвих за готвене: В тиган се слага 20 мл олио. Когато се сгорещи се изсипват подготвените зеленчуци. Готвим 2-3 минути и добавяме ориза. Готвим отново няколко минути. Постни пълнени камби
Стъпка 2
5 Мин.
Слагаме 200 мл вода и маслини. Добавяме кимион и кардамон. Аз обичам кардамон на ориза, но той не е за всеки вкус. Така, че преценете дали да го сложите. Постни пълнени камби
Стъпка 3
10 Мин.
Разтворете MAGGI® Рецепта за Пене Арабиата в 300 мл вода и разбъркайте добре. Изсипете към ориза и върнете на котлона. Гответе още 10 минути. Махнете от котлона и охладете леко ориза. Постни пълнени камби
Стъпка 4
40 Мин.
Напълнете камбите. Сложете малко вода и ги изпечете във фурната. Печете на горен и долен реотан 40 минути. Постни пълнени камби
Стъпка 5
5 Мин.
Ето ги готовите постни пълнени камби с ориз, маслини и праз. Чудна вкусотия, приятели! Това, че са постни по никакъв начин не в минус на ястието, напротив. Богатството от подправки в ориза прави нашите пълнени камби с пленителен вкус. Цветът на камбите е така пъстър, че определено правят мрачните есенни дни по-приятни. Тази постна рецепта с ориз се нарежда в моя списък с традиционни рецепти за Бъдни вечер. Вижте какви други изпитани рецепти има тук. Постни пълнени камби
Постни пълнени камби

Стъпка 1 5

Първата стъпка от рецептата е нарязването на зеленчуците. Ето как ги подготвих за готвене: В тиган се слага 20 мл олио. Когато се сгорещи се изсипват подготвените зеленчуци. Готвим 2-3 минути и добавяме ориза. Готвим отново няколко минути.

Постни пълнени камби

Стъпка 2 5

Слагаме 200 мл вода и маслини. Добавяме кимион и кардамон. Аз обичам кардамон на ориза, но той не е за всеки вкус. Така, че преценете дали да го сложите.

Постни пълнени камби

Стъпка 3 5

Разтворете MAGGI® Рецепта за Пене Арабиата в 300 мл вода и разбъркайте добре. Изсипете към ориза и върнете на котлона. Гответе още 10 минути. Махнете от котлона и охладете леко ориза.

Постни пълнени камби

Стъпка 4 5

Напълнете камбите. Сложете малко вода и ги изпечете във фурната. Печете на горен и долен реотан 40 минути.

Постни пълнени камби

Стъпка 5 5

Ето ги готовите постни пълнени камби с ориз, маслини и праз. Чудна вкусотия, приятели! Това, че са постни по никакъв начин не в минус на ястието, напротив. Богатството от подправки в ориза прави нашите пълнени камби с пленителен вкус. Цветът на камбите е така пъстър, че определено правят мрачните есенни дни по-приятни. Тази постна рецепта с ориз се нарежда в моя списък с традиционни рецепти за Бъдни вечер. Вижте какви други изпитани рецепти има тук.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Моля, попълнете полето captcha