Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Постна кавърма в питка

(0)
50Мин.
Лесна
Всички сме опитвали свинска кавърма, а няма как да отречем, че една от любимите рецепти за кавърма е именно тази за пилешката кавърма. Дайте обаче, шанс и на постната кавърма да блесне със своя вкус. Поднесете я в питка или малко хлебче. Опитвайки я ще се пренесете в света на истинските домашни вкусотии. В тази рецепта за постна кавърма сложих доста любими зеленчуци, за да се насладим на истинско богатство от вкусове. Сосчето се получи чудно, идеално за топкане и овкусяване на питката. За да приемем още повече зеленчуци през този сезон, аз реших да сложа две супени лъжици MAGGI® Течен Зеленчуков бульон. Новите течни бульони на MAGGI® са ми любими. Ще продължа с необходимите продукти, защото съм сигурна, че искате вече да пробвате рецептата за постна кавърма в питка.

Съставки

-
1
+

Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

4 
питки/малки хлебчета
500  г
гъби печурки
1 
морков
1 
червена чушка
1 
зелена чушка
2  с.л.
нарязана целина
1  глава
лук
3  скилидки
чесън
200  мл
доматен сок
100  г
грах
1  с.л.
пушен червен пипер
1  щипка
черен пипер
1  с.л.
чубрица
20  мл
олио

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

50 Мин.
Стъпка 1
5 Мин.
Първата стъпка от рецептата е нарязаването на зеленчуците. Нарежете ги на малки кубчета. В дълбок тиган или тенджера сложете олиото. Когато се сгорещи добавете чесъна. След него се слагат останалите зеленчуци. Задушава се 5 минути. Постна кавърма в питка
Стъпка 2
10 Мин.
След тях се слага бульона. Разбърква се добре. Поставяме капак и готвим 10 минути. Постна кавърма в питка
Стъпка 3
30 Мин.
Изсипваме доматения сок. Подправяме и оставяме да къкри на тих огън 30 минути. Постна кавърма в питка
Стъпка 4
5 Мин.
Подготвяме питките. Ето и готовата постна кавърма. Пълним питките с кавърма. Поднасяме с много, много любов и желание. Пробвайте рецептата и се уверете, че постно е вкусно. Постна кавърма в питка
Постна кавърма в питка

Стъпка 1 4

Първата стъпка от рецептата е нарязаването на зеленчуците. Нарежете ги на малки кубчета. В дълбок тиган или тенджера сложете олиото. Когато се сгорещи добавете чесъна. След него се слагат останалите зеленчуци. Задушава се 5 минути.

Постна кавърма в питка

Стъпка 2 4

След тях се слага бульона. Разбърква се добре. Поставяме капак и готвим 10 минути.

Постна кавърма в питка

Стъпка 3 4

Изсипваме доматения сок. Подправяме и оставяме да къкри на тих огън 30 минути.

Постна кавърма в питка

Стъпка 4 4

Подготвяме питките. Ето и готовата постна кавърма. Пълним питките с кавърма. Поднасяме с много, много любов и желание. Пробвайте рецептата и се уверете, че постно е вкусно.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
4
Бихте ли препоръчали този продукт на ваши приятели?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
Image CAPTCHA
Моля, попълнете полето captcha