Всички сме опитвали свинска кавърма, а няма как да отречем, че една от любимите рецепти за кавърма е именно тази за пилешката кавърма. Дайте обаче, шанс и на постната кавърма да блесне със своя вкус.
Поднесете я в питка или малко хлебче.
Опитвайки я ще се пренесете в света на истинските домашни вкусотии.
В тази рецепта за постна кавърма сложих доста любими зеленчуци, за да се насладим на истинско богатство от вкусове.
Сосчето се получи чудно, идеално за топкане и овкусяване на питката.
За да приемем още повече зеленчуци през този сезон, аз реших да сложа две супени лъжици MAGGI® Течен Зеленчуков бульон.
Новите течни бульони на MAGGI® са ми любими.
Ще продължа с необходимите продукти, защото съм сигурна, че искате вече да пробвате рецептата за постна кавърма в питка.
Съставки
1
Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата е нарязаването на зеленчуците.
Нарежете ги на малки кубчета.
В дълбок тиган или тенджера сложете олиото. Когато се сгорещи добавете чесъна.
След него се слагат останалите зеленчуци.
Задушава се 5 минути.
Стъпка 2
10 Мин.
След тях се слага бульона. Разбърква се добре.
Поставяме капак и готвим 10 минути.
Стъпка 3
30 Мин.
Изсипваме доматения сок.
Подправяме и оставяме да къкри на тих огън 30 минути.
Стъпка 4
5 Мин.
Подготвяме питките. Ето и готовата постна кавърма.
Пълним питките с кавърма.
Поднасяме с много, много любов и желание.
Пробвайте рецептата и се уверете, че постно е вкусно.
Стъпка 1
4
Първата стъпка от рецептата е нарязаването на зеленчуците.
Нарежете ги на малки кубчета.
В дълбок тиган или тенджера сложете олиото. Когато се сгорещи добавете чесъна.
След него се слагат останалите зеленчуци.
Задушава се 5 минути.
Стъпка 2
4
След тях се слага бульона. Разбърква се добре.
Поставяме капак и готвим 10 минути.
Стъпка 3
4
Изсипваме доматения сок.
Подправяме и оставяме да къкри на тих огън 30 минути.
Стъпка 4
4
Подготвяме питките. Ето и готовата постна кавърма.
Пълним питките с кавърма.
Поднасяме с много, много любов и желание.
Пробвайте рецептата и се уверете, че постно е вкусно.
Рецептата като PDF
Сподели с приятели
Активирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук