Това ястие е оптимизирано за 1 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Първата стъпка от рецептата е нарязаването на зеленчуците. Нарежете ги на малки кубчета. В дълбок тиган или тенджера сложете олиото. Когато се сгорещи добавете чесъна. След него се слагат останалите зеленчуци. Задушава се 5 минути.
След тях се слага бульона. Разбърква се добре. Поставяме капак и готвим 10 минути.
Изсипваме доматения сок. Подправяме и оставяме да къкри на тих огън 30 минути.
Подготвяме питките. Ето и готовата постна кавърма. Пълним питките с кавърма. Поднасяме с много, много любов и желание. Пробвайте рецептата и се уверете, че постно е вкусно.
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук