Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Пълнени чушки с боб

0
70Мин.
Лесна
Рецептата за пълнени сухи чушки с боб и кисело зеле е типичен и любим представител на българската национална кухня, като събира в себе си три характерни за нашата кухня продукта- боб, сушени червени чушки и кисело зеле. Нека не пропускаме и типичният букет от традиционни подправки. Така тази гозба спечелва всички. Тези от вас решили да пропуснат боб чорбата от трапезата на Бъдни вечер, но все пак искат да сложат бобено ястие, може спокойно да приготвите рецептата за пълнени сухи чушки с боб.

Съставки

-
4 порции
+

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук

250 г
сварен боб
300 г
кисело зеле
300 мл
вода
2 с.л.
олио

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
Zutaten befinden sich jetzt in deiner Zwischenablage
.

Хранителна стойност

Енергия
181.48 kcal
Въглехидрати
22.06 g
протеин
4.9 g
Мазнини
8.38 g
Информация на порция
Да го приготвим!

Указания

70 Мин.
Хидратиране на сухите чушки.
5 Мин.
Понеже тези чушки са големи, аз напълник 4 броя с получената смес. В дълбока купа смесете сварения и охладен боб и киселото зеле.
Отворете MAGGI® идея за пълнени чушки с кайма.
5 Мин.
Изсипете съдържанието на опаковката към боба и киселото зеле. Разбъркайте добре сместа. Добавете малко олио. Отцедете чушките и ги напълнете с плънката от боб и кисело зеле.
Подредете чушките в тава.
60 Мин.
Изсипете водата и още малко олио. Печете в топла фурна на 200 градуса около 1 час. Може да сложите фолио отгоре за да не изгорят чушките. Следете тавичката да не остане без вода. При необходимост добавете малко вода. Ето и готовите пълнени чушки с боб и кисело зеле.
Пълнени чушки с боб

Хидратиране на сухите чушки. 3

Понеже тези чушки са големи, аз напълник 4 броя с получената смес. В дълбока купа смесете сварения и охладен боб и киселото зеле.

Пълнени чушки с боб

Отворете MAGGI® идея за пълнени чушки с кайма. 3

Изсипете съдържанието на опаковката към боба и киселото зеле. Разбъркайте добре сместа. Добавете малко олио. Отцедете чушките и ги напълнете с плънката от боб и кисело зеле.

Пълнени чушки с боб

Подредете чушките в тава. 3

Изсипете водата и още малко олио. Печете в топла фурна на 200 градуса около 1 час. Може да сложите фолио отгоре за да не изгорят чушките. Следете тавичката да не остане без вода. При необходимост добавете малко вода. Ето и готовите пълнени чушки с боб и кисело зеле.

Рецептата като PDF
Запази
Сподели с приятели

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Recipe Adimo
Благодарим за оценката!
Очакваме Вашето ревю!

Вече оценихте тази рецепта/ продукт.

Моля, оценете! Повече звезди означават по-висок рейтинг!

Изпрати
Asset 10

Коментар 0

0/4000
Изберете валидно потребителско име с дължина от 3 до 15 символа. Използвайте буквите от А до Z и цифрите от 0 до 9.
Потребителско име