Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Пиле със сос Карбонара

Пиле със сос Карбонара

(0)
30 Мин.
Лесна
Купи сега
Вкусна рецепта от MAGGI® - Ароматно пиле в нежен сос Карбонара.
Купи сега

Съставки

4 порции

Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  г
пилешко филе
300  мл
прясно мляко
1 
MAGGI® Идея за Спагети Карбонара 37 г
1  с.л.
олио
1  щипка
черен пипер
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
18.8 g
Енергия
345.7 kcal
Мазнини
22.3 g
Протеин
17.3 g
Информация на порция

Указания

30 Мин.
  • Стъпка 1

    5 Мин.
    Пилешкото филе се нарязва на филийки по дължина. Поръсват се с черен пипер.
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    В нагорещен тиган месото се запича до златисто.
  • Стъпка 3

    20 Мин.
    Пригответе соса Карбонара, като смесите съдържанието на пакетчето MAGGI® Малки тайни Спагети Карбонара с прясно мляко, според указанията на опаковката и го прибавете към филетата. Ястието се готви до готовност, като се разбърква от време на време.
Пиле със сос Карбонара

Стъпка 1 3

Стъпка 1 Стъпка 1

Пилешкото филе се нарязва на филийки по дължина. Поръсват се с черен пипер.

Пиле със сос Карбонара

Стъпка 2 3

Стъпка 2 Стъпка 2

В нагорещен тиган месото се запича до златисто.

Пиле със сос Карбонара

Стъпка 3 3

Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3 Стъпка 3

Пригответе соса Карбонара, като смесите съдържанието на пакетчето MAGGI® Малки тайни Спагети Карбонара с прясно мляко, според указанията на опаковката и го прибавете към филетата. Ястието се готви до готовност, като се разбърква от време на време.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени медия елемент.
2 + 8 =
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • сос
  • друг
  • Пиле
  • Паста / юфка
  • Мляко / Сметана основа
  • Вечеря
  • От тигана
  • Ресторант
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Световна кухня
  • Нискобюджетни
  • Балканска кухня
  • тестени изделия
  • Европейска кухня
  • Източник на протеини
  • Ниско съдържание на захар

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Пиле Тикка Масала

    Пиле Тикка Масала

    10 Мин. Лесна
  • Селска яхния с пиле и лук

    Селска яхния с пиле и лук

    45 Мин. Средно трудна
  • Пиле барбекю с  броколи и карфиол

    Пиле барбекю с броколи и карфиол

    75 Мин. Лесна
  • Пиле в сладко-пикатен сос

    Пиле в сладко-пикатен сос

    10 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта