
Пиле фрикасе с червен пипер и гъби
Това ястие е оптимизирано за 4 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите: Тук
Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията
Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.
Извадете съставките
Избери от списъка със съставки
Хранителна стойност
Указания
Стъпка 1
20 Мин.Стъпка 2
15 Мин.Стъпка 3
7 Мин.Стъпка 4
5 Мин.
Стъпка 1 4
Пилешкото месо се поставя в тенджера, залива се с вода и се вари. Щом кипне, към него се прибавят пилешкият бульон MAGGI® и ситно нарязани лук и чесън. Вари се до пълна готовност.

Стъпка 2 4
През това време в тенджера се задушават гъбите в масло, предварително нарязани на дребно. Щом омекнат, добавете брашно и червен пипер. Бъркайте енергично, докато се разтворят.

Стъпка 3 4
След това гъбите се заливат с част от бульона, в който се е варило пилешкото месо. Бърка се в продължение на около 5-7 минути, докато се получи гъстия сос за фрикасето.

Стъпка 4 4
Накрая се прибавя сварено пилешко месо - накъсано, сметана и черен пипер. Разбъркйте още няколко минути на котлона и сервирайте ястието топло.
Рецептата като PDF
ЗапазиАктивирайте връзките
Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук