Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Maggi Logo MAGGI
  • thomy-1 icon main navigation THOMY
  • Kампании Kампании
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
  • THOMY
  • THOMY продукти
  • THOMY рецепти
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Maggi Logo MAGGI
  • thomy-1 icon main navigation THOMY
  • Kампании Kампании
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
  • THOMY
  • THOMY продукти
  • THOMY рецепти
Печени рибни рулца от мерлуза на фурна

Печени рибни рулца от мерлуза на фурна

(0)
40 Мин.
Средно трудна
Страхотно предложение за любителите на риба, поднесено по нов и различен начин.

Съставки

2 порции

Това ястие е оптимизирано за 2 порции. Количеството и времето може да се наложи да се променят. Тук можете да намерите повече информация за коригираните размери на порциите:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  г
мерлуза филе
2 
краставица
3 
печурки
1 
моркови
1 
яйце
30  г
пармезан
2  скилидки
чесън
1  щипка
черен пипер
1  щипка
сол
Копирай

Нашите най-добри съвети и трикове за персонализиран размер на порцията

Ако количествата се увеличат, времето за готвене може да се удължи, така че погледнете отново. Използвайте вода и подправки умерено в началото и добавете по-късно, ако е необходимо.

Извадете съставките

Избери от списъка със съставки

Копирай
.

Хранителна стойност

Въглехидрати
13.9 g
Енергия
285.2 kcal
Мазнини
9.1 g
Протеин
39.2 g
Информация на порция

Указания

40 Мин.
  • Стъпка 1

    10 Мин.
    Свареното яйце, краставичките, морковчето и гъбите се нарязват на дребно. Овкусяват се със сол, черен пипер и счукан чесън.
  • Стъпка 2

    5 Мин.
    Сместа се нанася върху филетата, които се навиват на рула и се фиксират с клечки за зъби.
  • Стъпка 3

    20 Мин.
    Рулата се слагат в намазнена тава и се пекат до готовност. Поръсват се с настърган пармезан и се връщат във фурната до разтопяването му.
  • Стъпка 4

    5 Мин.
    Поднасят се със зелена салата.

Рецептата като PDF

Сподели с приятели

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирайте връзките

Кликнахте върху линк на трета страна и сте напът да напуснете уебсайта. Обърнете внимание, че ние нямаме контрол върху подобни платформи на трети страни и не поемаме отговорност за тях, включително тяхното съдържание, точност или функция. Следователно, взаимодействието Ви с тези свързани платформи е на Ваш риск. Не поемаме отговорност към такива платформи на трети страни и техните общи условия. Прочетете повече в нашите Общи условия тук

Напиши мнение

Вашето мнение
Would you recommend this item?
Images
Добавили сте 0 от 6 позволени media items.
Моля, попълнете полето captcha

Открий повече

  • Под 300 калории
  • Обяд
  • Друг
  • Лято
  • гъби
  • Риба
  • Студ / приготвяне
  • Брънч
  • Вечеря
  • Вечеря
  • Делник
  • Салата
  • Печене
  • От фурна
  • Пържено
  • Остатъци
  • Зеленчуци
  • Семейни ястия
  • Основно ястие
  • Морски дарове
  • Порция зеленчуци / Плодове
  • Източник на протеини
  • Ниско съдържание на сол
  • Средиземноморска кухня
  • Ниско съдържание на захар
  • Високо съдържание на протеини

Още интересни рецепти

Покажи още рецепти

  • Запечени гъби

    Запечени гъби

    58 Мин. Лесна
  • Запечени палачинки с пълнеж от кайма и зеленчуци в сметанов сос

    Запечени палачинки с пълнеж от кайма и зеленчуци в сметанов сос

    45 Мин. Лесна
  • Запечени картофи с колбас и моцарела

    Запечени картофи с колбас и моцарела

    65 Мин. Лесна

Покажи още рецепти

  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта